Leoš Mareš s rodinou připravil na Vánoce nečekaně milé překvapení, mnozí by si mohli vzít příklad

 Celebrity 
27. prosince 2021 15:20 / René Černý
  8
📷
5 fotografií v galerii
Leoš Mareš se srdečně vítal s argentinskou dogou Rejem Se svolením Útulek Tábor / Radek Havlíček
Leoš Mareš je muž činu. Dokázal to o letošních Vánocích, kdy při cestě na svou chalupu na Jindřichohradecku udělal zastávku a potěšil tím několik tvorů najednou. Hlavně ty čtyřnohé, kteří teprve hledají svůj domov.

Leoš se svou manželkou Monikou a dvěma syny z prvního manželství přijeli na Štěpána do psího útulku v jihočeském Táboře. Potěšen byl jak personál, tak samozřejmě zdejší chovanci, opuštění pejskové.

"Úžasným vánočním překvapením pro nás byla návštěva Leoše Mareše s rodinou v našem útulku. Každý rok v tento den navštěvují a obdarovávají nějaký útulek a my si nesmírně vážíme, že letos to byl ten náš. Děkujeme za jejich nádhernou vánoční tradici a jsme moc vděční, že jsme letos mohli být její součástí," uvedli provozovatelé psího azylu, který zřizuje město.

Leoš a jeho starší syn Jakub se těšili hlavně ze setkání s argentinskou dogou jménem Rej. "Rejíček jim ukázal, jak se taková argentinka umí parádně mazlit a jak moc by potřeboval už domů. Rej si užil jejich návštěvu stejně jako my. Děkujeme za milou návštěvu, štědrý dar i parádní pomazlení," dodali zástupci táborského útulku.

"Bylo to super, moc jsme si to užili," nechal se slyšel Leoš Mareš s rodinou a hlavně syn Jakub na svém profilu nasdílel odkaz na adopci dogy Reje. Přejí mu totiž, aby našel konečně dobrou rodinu a tím i spokojený domov. 

Zdroj: Autorský článek.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít