Ivana Gottová ukázala fotku z Mistrových posledních Vánoc

 Celebrity 
28. prosince 2021 14:22 / René Černý
  14
📷
6 fotografií v galerii
Karel Gott oslavil své poslední Vánoce na chalupě v Doubici Se svolením Karel Gott Agency
Vánoce měl Karel Gott velmi rád. Považoval je celoživotně za nejkrásnější svátky v roce, a když přišly do jeho života tři ženy, manželka Ivana a dvě dcery, dostaly pro něj ještě daleko větší rozměr. Vdova po Mistrovi ukázala fotku z jeho posledních Vánoc a opět se ozvala i nejstarší dcera Dominika.

Poslední Vánoce v roce 2018 prožili Gottovi na své tehdy nové chalupě v Doubici na severu Čech. Karel si to tam zamiloval, a to i díky tomu, že zatímco v Praze sníh moc nebýval, na Děčínsku o něj nouze nebyla. Prožili tam ale takové tradiční, české a romantické svátky. Zpěvák si ty poslední užíval naplno, tušil nebo možná i věděl, že je to naposledy, kdy se u stromečku sejde se svými nejbližšími.

Krásně vyzdobený štědrovečerní stůl, usmívající se dcerky Šarlotka a Nellinka a spokojený Karel. Takové byly v prosinci 2018 poslední Vánoce, které společně s milovanou a milující Ivanou prožili. Vždyť jak on sám, tak hlavně ona tušila, že mu moc času poté, co mu lékaři oznámili, že trpí akutní leukemií, nezbývá. 

"Na Štědrý den z roku 2018 nechyběla procházka po lese, kapr s bramborovým salátem ani rozbalování dárků," svěřila se Ivana Gottová, žena, která stála po jeho boku poslední roky jeho života a hlavně i v těch nejtěžších a posledních chvílích. Dělala maximum proto, aby svátky, které Karel tak miloval, byly opravdu nezapomenutelné. Jak pro něj, tak i pro jejich dvě dcerky. 

Ivana Gottová přidala pak ještě další vzpomínku, a to typicky "ladovskou". "Připojuji jednu zimní fotku z chalupy z roku 2018 s krátkou vzpomínkou,“ uvedla Gottová k fotce, která působí jako obrazy od Josefa Lady. Na ní sedí Mistr na saních, v ruce má dýmku a pozoruje své dcery, jak staví na pozemku u chalupy v Doubici sněhuláka.

Všechnu tu radost, o kterou se Ivana Gottová podělila s příznivci svého manžela, který jí, dcerám, ale i mnoha dalším tolik chybí, kalí opět vzkazy zpěvákovy nejstarší dcery Dominiky. Ta na sebe strhává opět pozornost. Z Finska vzkazuje, jak nemohla přiletět na svátky, protože neměla druhé očkování a musela by do karantény. Pak zase, jak se na Vánoce objevil její manžel Timo. Ten se doposud toulal kdesi po světě a Dominika byla asi tou poslední, o níž by jevil zájem. 

Neplánovaně se ale ve Finsku, v bytě, který si společně před mnoha měsíci pronajali, objevil a Dominika z toho byla doslova na větvi. "Jsem moc ráda, že mám Timíka doma! Udělal mi obrovskou radost a myslím, že je šance to zase dát mezi námi dohromady," svěřila se Gottová. 

Má nejspíš pocit, že vše špatné je zažehnáno a že teď už bude jenom dobře. Je to snad ale jen naivní Dominika, která si opravdu myslí, že Timo s ní bude žít a že budou šťastní až do smrti. Jenže prchlivá duše muzikanta, který navíc celoživotně trpí bipolární poruchou, není rozhodně stavěna na takový život, jaký si nejstarší Gottova dcera vysnila. Tolikrát jí sliboval, tolikrát ji opustil a nejspíš podvedl. Ona ale stále doufá a doufá. 

Do toho ona sama opět slibuje a slibuje, že podstupuje odvykací protialkoholní léčbu a že se jí podaří dát se dohromady. „Během podzimu jsem tady ve Finsku podstoupila další terapie, při kterých se snažím dostat ze závislosti na alkoholu. A daří se mi to, nepiju a věřím, že mi to vydrží,“ tvrdí Dominika Gottová. Ta samá Dominika, která, když byla v Česku a novináři se jí ptali, zda je už v pořádku a nepije, nejenom, že tvrdila, že "samozřejmě", ale v podstatě jí takové otázky urážely.

A opomenout nelze ani to, že se neustále nevkusně navážela do vdovy Ivany Gottové, která na rozdíl od nejstarší dcery zde pro těžce nemocného a umírajícího manžela byla, když Dominika pobývala v zahraničí, kde řešila své problémy právě alkoholem. A nebýt Ivany, neměla by ani na to, aby se s otcem po smrti přijela rozloučit.

"Paní Gottová se nechce a nebude nikterak vyjadřovat k osobě paní Dominiky Gottové," zopakovala před časem mluvčí rodiny Gottových Aneta Stolczová. V podstatě ve stylu, že by to bylo zbytečné, protože sama Dominika stále tvrdí věci, které nejsou pravda, a jen přilévá olej do ohně. 

Zdroj: Autorský článek.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod