Zounar s Randovou, Rašilov s manželkou i další herci mají radost. Dostanou nové divadlo

 Celebrity 
21. prosince 2021 16:06 / René Černý
  0
📷
6 fotografií v galerii
Divadlo Metro bude plné komedií, z nichž chybět nebude ani Osm eur na hodinu Divadlo Metro /Jaroslav Hauer
Bobo a Heluš z Ordinace, tedy Martin Zounar a Martina Randová, český Belmondo Martin Kraus, Daniela Šinkorová, ale taky Saša Rašilov s manželkou Lídou, Miloslav Mejzlík, Martin Písařík nebo Milan Peroutka se radují. Už koncem února dostanou nové divadlo.

Pro mnohé z nich se totiž nově rekonstruované legendární pražské Divadlo Metro stane jejich novou domovskou scénou. Na té se mohou diváci těšit na řadu zajímavých komedií, ale i talk show, koncertů, recitálů.

„Spolu s otevřením nové scény se diváci mohou těšit hned na několik úžasných inscenací včetně připravovaných premiér osvědčených autorů. Divadlo se poprvé otevře veřejnost 26. února dnes již fenomenálním představením Dva nahatý chlapi v obsazení Martin Zounar, Martin Kraus, Martina Randová, Daniela Šinkorová, nebo Michaela Dittrichová a hned o den později se uskuteční česká premiéra skvělé komedie Už tě mám dost v režii Antonína Procházky. Je napsaná v nejlepší tradici britského humoru. Diváci se mohou těšit na Sašu Rašilova jeho ženu Lídu, Miloslava Mejzlíka, Martina Písaříka nebo Martina Krause, Denisu Nesvačilovou a Milana Peroutku," prozradil inStory.cz producent a ředitel Divadla Metro Jiří Turek. 

Od března pak budou následovat další premiéry a pravidelné reprízy několika inscenací plných hvězdných jmen jako například Filip Blažek, Miroslav Etzler, Jiří Štrébl, Zbyšek Pantůček, Ljuba Krbová, Adrian Jastraban, Iva Pazderková a další. "Spolu s otevřením divadla budou pro stálé diváky našeho divadla připravené benefity, které získají svým členstvím v divadelním klubu,“ podotkl Turek.

"My se na to už strašně moc těšíme. Teď ty dva roky covidu nám všem daly zabrat a nazkoušeli jsme třeba komedii Osm eur na hodinu. V Praze se odehrála jen premiéra a pak konec. No a samozřejmě Naháči a další věci, které tým kolem Jirky Turka dal dohromady, jsou senzační," podotkl člen souboru Martin Zounar.

"Já jsem šťastná a spokojená, že jsem se dostala mezi skvělý a fajn tým lidí, které mám ráda. Že se na to nabalují další bezvadní kolegové a kamarádi a moc se těším, až to naše divadlo slavnostně otevřeme divákům," prozradila herečka a moderátorka Martina Randová, kterou diváci znají jak z novácké Ordinace, tak aktuálně i Ulice. 

Legendární pražské Divadlo Metro vzniklo téměř před dvaceti lety a během této doby se tam vystřídaly desítky hereckých jmen od Jiřího Štěpničky, Zdeňka Žáka, Jana Přeučila, Ljuby Skořepové až po Světlanu Nálepkovou či Stellu Zázvorkovou, která zde také odehrála své poslední divadelní představení ve svém uměleckém životě.

Zdroj: Autorský článek. Divadlo Metro

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve