Novoroční předsevzetí českých celebrit: Pawlowská chce jíst věnečky a Burešová promluvila o alkoholu

 Celebrity 
12. ledna 2022 06:18 / Mirka Malá
  1
📷
3 fotografie v galerii
České celebrity si novoroční předsevzetí nedávají TV Prima
Většina lidí si dává nějaká ta novoroční předsevzetí, aby je pak tak nějak v průběhu několika měsíců opustila. České celebrity na to jdou ale překvapivě jinak. Na novoroční předsevzetí kašlou.

Například slavná spisovatelka Halina Pawlowská prozradila, že už myslí jen na to, jak si užívat život, tudíž se žádnými předsevzetími vůbec netrápí. "Jsem už docela zralá paní, takže vím, že třeba detox se plánuje hodně dopředu a já rozhodně žádný plán nemám. Naopak dávám si předsevzetí, ale jiná. Taková, abych si je užila, měla se na co těšit. Jsou krásná, když mám chuť na deset žloutkových věnečků, tak si je dopřeju. Pokud chci někam odjet, tak jdu. Když nechci celý den něco dělat, tak to nedělám. Myslím si, že mám věk na to, abych přemýšlela víc o těch radostech a život si užila, než abych si ho znepříjemňovala," prozradila Pawlowská, v jejíž odpovědi je velký kus pravdy.

Eva Burešová ráda vtipkuje o alkoholu

Eva Burešová je v poslední době v jednom kole. Stále dělá hudbu, kterou miluje, ale je také zaneprázděná televizním natáčením. Kromě Slunečné se za pár dní objeví na televizní obrazovce v novém seriálu ZOO. Její fandy možná překvapí, jakým ctnostným životem Eva žije. "Nepiju už asi tři roky, i kouřit jsem přestala, ale ráda o alkoholu vtipkuju. Rozhodně ho ale nepotřebuju k tomu, abych se bavila," prozradila osmadvacetiletá herečka.

A její kolegyně Sabina Laurinová to má s alkoholem ještě složitější, nicméně ani ona si letos žádná novoroční předsevzetí nedala. "Moje profese mi často do života vnáší pevný řád a dril, proto už se žádným novoročním předsevzetím netrápím. Spíš je to při vstupu nového roku tiché zamyšlení a přání, co bych chtěla změnit, nebo v čem pokračovat. V posledních letech je to snaha o to nechodit pozdě spát, mít víc času na knížky, nedohánět věci na poslední chvíli nebo oprášit cizí jazyky. Já mám spíš přání, abych měla stále hodně zdraví a energie na to, čemu se chci věnovat. Detox? Poslouchám tělo, v pohybu jsem tak nějak permanentně. Nekouřím, to mi tělo zakázalo už od narození a vše ostatní s mírou, někdy bez míry, i nad míru," zavtipkovala herečka.

Zdroj: TV Prima.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47