Rybář Jakub Vágner prozradil, jak poznal svoji manželku Claudii, kterou původně vůbec nechtěl

 Celebrity 
16. prosince 2021 14:48 / Mirka Malá
  0
📷
3 fotografie v galerii
Dnes je zamilovaný, původně ale o svou ženu nestál TV Prima
Rybář Jakub Vágner se kromě svého rybářského umění proslavil také vztahem s Eliškou Bučkovou, nakonec se ale nedávnou oženil s Polkou žijící v Německu Claudií.

Láska na první pohled to ale rozhodně nebyla, jak sám Vágner popsal Janu Krausovi. Jakub svoji ženu poznal samozřejmě v souvislosti s rybami, což byla její velká výhoda, protože manželé tak sdílejí stejné zájmy.

Jakub ji ale nejdřív nechtěl

"Znali jsme se dlouho, potkávali jsme se na rybářských výstavách po celé Evropě. To je taková akce, kde se sejde asi padesát tisíc lidí, z toho je čtyřicet devět tisíc a hodně devítek chlapů a Claudia tam byla jediná ženská. Takže si dokážete představit, jak to vypadá a když se mě můj kamarád na jedné z těch akcí zeptal, jestli se mi Claudia líbí, tak jsem řekl, že je sice krásná, ale domů bych ji nikdy nechtěl,“ popsal Jakub.

"Padesát tisíc úchyláků tam na ni kouká a podívejte, jak jsem dopadnul,“ zažertoval Vágner a dodal, že člověk, který je tak silně fixován na ryby jako on, si zkrátka jinde partnerku najít nemůže.

"Vždycky jsem ve vztahu říkal, že ryby jsou na prvním místě, a vždycky ta partnerka říkala jasně, já to chápu. Jenže ony si rybaření představovaly tak, že půjdeme někam k rybníku, tam si lehneme na deku, budeme tam dvě hodiny a pak půjdeme domů. Jenže to je taky bahno, déšť, hromy, blesky, všude sliz, džungle, komáři a to se nesetkalo s porozuměním.“

Na ryby ale Vágner rád chodí i sám, ale čím je starší, tím víc oceňuje i nějakého parťáka. "U rybaření moc nemluvím, takže nepokecáme, a kdokoliv se mě na něco ptá, tak to beru jako rušivý element, protože se potřebuju soustředit. A pokud je tam žena, tak se dost často stále na něco ptá,“ popsal sám sebe slavný rybář. Jeho žena je však prý moc šikovná a možná ještě lepší rybářka než on sám. "Zaměřuje se na lov kaprů, a ač je to žena, je mezi rybáři velice úspěšná. Je to nejúspěšnější rybářka na území Evropy,“ pochlubil se Jakub. "Chytá kapry po celé Evropě, třeba i třicetikilové. A přesně ví, jak je chytat mezi všemi ostatními rybami. To ji proslavilo, protože kaprařů je zdánlivě nejvíc.“

Zdroj: TV Prima.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve