Proč je Dáda Žížala Julie Patrasová pořád jako houba?

 Celebrity 
10. října 2015 04:55 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Dáda Patrasová nebývá poslední dobou úplně ve formě. Naopak je často hodně společensky unavená Profimedia
Nejdříve velký rádoby skandál s nevěrou desítky let stejně záletného Felixe Slováčka, teď zase usmíření, společná dovolená a komedie pro média. Svět kolem Dády Patrasové, která vymyslela kdysi pro děti i Žížalu Julii se nějak točí. A to doslova. Na dvou akcích během dvou dnů byla nasátá jak houba.

Ve svých 59. letech chce sice vypadat jako dáma, ale nejhorší co může být je vidět opilou ženu. Na tom se shodují všichni. No a jak na jedné akci, kde byly přítomny televizní kamery, tak i na čtvrtečním křtu kalendáře moderátora Aleše Cibulky byla herečka a zpěvačka tak trochu "společensky unavená".

"Dáda ji měla jak z praku. Něco říkala mé kolegyni a vůbec jsme jí nerozuměly chvílemi. Byla prostě nametená. A ta akce den před tím, no hrůza. Ona fakt asi pije každý den. Je jí škoda a blbě dopadne," svěřila se VIPstory.cz jedna z hereček, která na akcích byla.

Patrasová sice tvrdí jak ji její manžel Felix Slováček ublížil, když já měl být nevěrný s mladou výtvarnicí. Ale ona sama prý není svatoušek. Ke všemu to prý podle některých spekulací všechno byla jen uměle vytvořená kauza pro média.

Dobře, ať je to pseudokauza, ale proto se z ní přeci ještě nemusí stát alkoholička.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít