Tahle prsatá moderátorka a herečka vám ho pánové dneska zvedne! Víme kde a víme jak!

 Celebrity 
14. října 2015 03:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Miluška Bittnerová bude dneska v Příbrami za doktorku VIPstory.cz
Stoupá vám často a nevíte co s tím. Nebo naopak ho máte moc nízko a máte pocit, že s tím musíte něco dělat, ale nevíte co? Pak vám ho třeba známá moderátorka a herečka Miluška Bittnerová, kterou muži obdivují nejen pro její vtip, šarm, ale hlavně pro naditý dekolt, zvedne! Řeč je samozřejmě o krevním tlaku, ale i jiných neduzích. Dnes odpoledne ji totiž v rámci akce Středočeské dny zdraví můžete potkat v areálu nemocnice Příbrami.

Právě tam od 13 hodin začínají Středočeské dny zdraví, kde si bude Bittnerová hrát chvíli na doktorku a chvíli zase spolumoderovat. "Já jim to vysvětlím, jak mají dbát na své zdraví. To není jen sex a cvičení, ale i jiné věci. Pitný režim, životospráva. Zkrátka všechno co prospívá organismu," řekla VIPstory.cz, které je mediálním partnerem Miluška Bittnerová.

Spolu s ní přijde i známý stylista, vizážista, designér, ale také odborný poradce Kája Pavlíček, který poradí, co se zdravé a nezávadné kosmetiky, přípravků na kůži, vlasy a chybět nebudou ani poradny. Například kardiovaskulární, oční nebo diabetologická. Chybět nebude ani poradna prevence proti nádorovým onemocněním s názvem Ruce na prsa a prezentace záchranné služby.

Na návštěvníky bude čekat možná i jedno překvapení a chybět nebude ani soutěž o hodnotné ceny.

A protože přišla už skoro zima, organizátoři velmi chytře zvolili aulu u vstupu do nemocnice, kde budou jednotlivá stanoviště a kde nehrozí, ze zájemci nastydnou.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008