Olga Lounová natočila vánoční klip s celou svojí rodinou

 Celebrity 
15. prosince 2021 08:17 / Mirka Malá
  2
📷
2 fotografie v galerii
Olga Lounová miluje Vánoce Se svolením O. Lounové
S vánočními písničkami se opět roztrhl pytel a po Ondřeji Brzobohatém s tou svou přispěchala také zpěvačka Olga Lounová. A aby vánočních emocí nebylo málo, natočila klip s celou svojí rodinou.

V klipu k songu Miluju Vánoce se tak objevuje zpěvaččina maminka, sestra Mirka a dokonce i malinká neteř Vědunka. Nezapomnělo se ani na psa Easyho a kočku Micky. Největší díl pozornosti na sebe strhla mladší sestra Eliška, která kompletně vánoční píseň s Olgou nazpívala.

Vánoce v roubence

Přesně tam se totiž celý klip natočil. Roubenka patří rodičům a Olga tam na Vánoce každý rok jezdí. "Miluju Vánoce, což je asi z téhle písně poznat. Napsala jsem ji minulý rok těsně před Vánoci v době, kdy nebyla úplně dobrá nálada v celé naší zemi. Zastesklo se mi po klasických veselých vánočních svátcích, a tak jsem tu chuť po radosti dala do téhle písničky. Možná i proto, že se nám narodila malá neteřinka Vědunka. Teď slaví přesně rok! Utíká to jako voda. V klipu hraje nejenom naše roubenka, ale vlastně celá naše rodina i pes Easy a kočka Micky. Dodržujeme rádi tradice, jako je rozkrajování jablek, anebo zpívání koled."

A podobně to má i zpěvaččina sestra Eliška. "Vánoce mě baví každý rok. Peču cukroví, zdobím stromek, balím dárky, ale nejvíc mě baví ty momenty, kdy si zpíváme koledy. Je to moje první vánoční písnička." 

Eliška Pytlounová, mladší sestra Olgy, je totiž nadějnou mladou zpěvačkou, která má za sebou úspěch s klipem Dneska je pátek, a tak se není co divit, že ji Olga chtěla ve svém vánočním hitu.

Sama Lounová na příští rok chystá dokonce celé album věnované Vánocům. Takže příští rok se její fandové mají skutečně na co těšit.

Zdroj: Olga Lounová.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?