Místo vánočních radostí studená sprcha. Manažerka české hudební hvězdy přišla o statisíce

 Life & Style 
25. listopadu 2020 10:12 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Předvánoční čas je doba, kdy jsou zpěváci na roztrhání archiv
Předvánoční čas je doba, kdy jsou zpěváci na roztrhání. Letos se ovšem některým příprava na toto období skutečně vymstila a namísto zisků počítají ztráty.

Jednou ze zrušených svátečních akcí je i velký adventní koncert Martina Maxy v jeho rodném Litvínově. Ten se měl uskutečnit o prvním adventním víkendu 29.11. v areálu bývalého Pionýrského domu, kde míval kdysi Maxa svůj slavný hudební klub, čili by se takříkajíc vrátil na místo činu.

„Záznam koncertu měl být součástí DVD na vánoční trh, takže náklady na přípravy za techniku, choreografii, kostýmy a zkoušky šly do statisíců. Vstupenky byly ale rozebrány během jednoho týdne, čili za běžných okolností by akce byla úspěšná. Teď místo toho rozesíláme několika set lidem informaci, že se nic nekoná. Posunout a doufat v povolení kulturních akcí nemůžeme, poněvadž Martin nastupuje do nemocnice na dlouho plánovanou operaci kolene,“ uvedla organizátorka koncertu Zita Marinovová a dodává: „Měli jsme to krásně vymyšlené. Po koncertě bylo naplánováno i tzv. zimní kino, kdy by se promítal film Román pro pokročilé, k němuž Martin složil hudbu. Tak teď si můžeme leda tak doma pouštět requiem.“ 

Nejde přitom zdaleka o jedinou akci, kterou musel oblíbený zpěvák zrušit. „Čekali jsme do poslední chvíle, zda se pravidla pořádání kulturních akcí nezmění. Vězte, že mě i všem, kteří tuto akci dlouho a pečlivě připravovali, je to velice líto. Snad se tedy setkáme na jiném místě a v lepších časech…“ vzkázal Martin svým fanouškům.

Témata: Martin Maxa
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve