Zoufalá Heidi Janků dnes pohřbí manžela! A všechny moc prosí o jediné!

 Celebrity 
18. srpna 2017 02:05 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
Heidi Janků pohřbí dnes svého milovaného manžela Ivo Pavlíka ShowPix
Jeden z nejhorších dnů ve svém životě prožila Heidi Janků (55) minulou sobotu, kdy jí po těžkém infarktu zemřel její manžel, textař a hudebník Ivo Pavlík (†84). Další hrozný den jí ještě čeká. A to dnes!

Heidi odpoledne pohřbí svého milovaného a milujícího manžela. Od 14 hodin se koná ve Strašnickém krematoriu obřad pro veřejnost. Poté se s Pavlíkem rozloučí ona a rodina, včetně bývalé ženy, syna a dcery a také vnoučat - Johanky a hudebníka Jakuba Ryby. 

„Bude to hodně těžké, ale musíme to zvládnout," svěřila se Heidi, která už před časem konzultovala to, že jí jednou výrazně starší partner opustí, s psycholožkou. 

„Můžete se na to stokrát připravovat, ale když to přijde, vlastně na to připraveni nejste nikdy. Moc to bolí...," posteskla si zpěvačka, která je pověstná svou dobrosrdečností, přátelskou povahou a nekonfliktností.

„Chci všechny moc požádat o klid, o pochopení. To teď nejvíce já i celá rodina potřebujeme. Děkuji...," dodala Heidi Janků, která se svým manželem žila 35 let. V březnu se konal pohřeb její kamarádky a kolegyně, a také bývalé ženy jejího manžela, Věry Špinarové.

Sotva se ona i syn Špinarové a Ivo Pavlíka z toho dostali, musí řešit další smutné chvíle. Adam Pavlík tak během necelých pěti měsísců přišel o matku i o otce. 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod