To Pawlowská po....a! Vedení televize označila za blbce!

 Celebrity 
12. prosince 2015 03:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Halina Pawlowská si pustila pusu na špacír a to asi není dobře! TV Barrandov
Halina Pawlowská si taky myslí, že když už má svůj věk, může si říkat co chce a kde chce? Vypadá to tak. Vedení televize Barrandov označila dost neuctivě. Zkrátka je označila za blbce. A to vše v souvislosti s pořadem Videostop, který se stal pod jejím novým vedením totálním propadákem!

Pravdou je, že Barrandov nasadil obnovený Videostop proti StarDance na ČT1, nicméně pokud by byl pořad dobrý, své diváky by si našel.

"To si jen paní Pawlowská spletla dvacet let staré Banánové rybičky s Videostopem a má pocit, že know-how jejích talk show platí všude. Bohužel tomu tak není a už po prvním natáčení jsme věděli, že to bude průšvih," uvedla jedna z členek štábu.

Spisovatelka herečka a moderátorka se do Barrandova pustila v éteru, kdy byla hostem u Těžkého Pokondra na Frekvenci 1.

„Tohle mohli udělat jen nějací nekompetentní blbci ve vedení!,“ uvedla prostorově výrazná Halina a pokračovala: „Prý už to nemá taková čísla, jako to mělo před tím! Přitom tam jsou pořady, na které se nedívá nikdo – a jsou v tom programu pořád! Ale aby byly viditelné změny, tak se prostě hýbe s pořady, které někdo sleduje,“ doplnila.

Banánová Halina, jak jí mnozí lidé v českém šoubyznysu označují díky jejímu dávnému pořadu, natočila pro TV Barrandov celkem pět dílů Videostopu. Stanice odehrála jen dva z nich Otázkou je, zda zbývající tři ještě někdy pustí do programu. Někteří uvádějí, že po Novém roce, jiní, že spadl do propadliště televizních dějin.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve