Tohle Jarda Jágr nevychytal! A fanoušci i někteří sportovci ho za to odsoudili!

 Celebrity 
17. srpna 2017 04:01 / René Černý
  0
📷
3 fotografie v galerii
Jarda Jágr spolu se svou Veronikou Kopřivovou rozvířili vody návštěvou jednoho místa! Instagram
Jaromír Jágr je sice hokejový bůh, ale tohle asi moc nevychytal! Jeho kolega sportovec mu totiž dal kapky. Důvodem nebyl sportovní výkon, ale jeho otevřená politická podpora. Cyklista Leopold König si neodpustil jízlivou poznámku. A nebyl sám!

Jaromír Jágr se svou přítelkyní Veronikou Kopřivovou vyrazili na farmu Čapí hnízdo, kde kromě Babiše pozoroval i lemury. Už před časem dělal hokejista reklamu na Vodňanské kuře, kdy firma, která je nabízí, patří známému kontroverznímu politikovi. 

Tohle nikoho nenechalo chladným. Hlavně některé kolegy Jardy Jágra ze sportovní branže. Cyklista Leopold König na svém sociálním profilu kritizoval Andreje Babiše, Miloše Zemana, Tomia Okamuru nebo třeba atmosféru ve společnosti v souvislosti s uprchlickou krizí. Teď zaútočil na hokejistu.

„Dnes byl božský Jarda Jágr na Čapím hnízdě. Jako sportovec mě ovlivnil v mnohém, jako člověk už tolik ne," napsal cyklista na svém twitterovém účtu. 

Jágr Königa zcela jistě svou návštěvou na farmě u exministra financí dost zklamal!  A nejenom jeho. V různých diskuzích na sociálních sítích mu za to taky lidé nadávají! 

„Jardo Jágre, tos podělal! Lézt zrovna tam? Vždyť jsi podporoval ODS a kdekoho, a teď Babiše...?," ptají se někteří fanoušci slavného hokejisty, který je zatím bez angažmá, poté, co skončil svou misi na Floridě. 

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve