To nikdo nečekal! Tohle Řepková prohlásila o svém exmanželovi!

 Celebrity 
07. srpna 2017 04:51 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Vlaďku Řepkovou mrzí, co o ní její exmanžel vykládá! ShowPix
Fotbalista Tomáš Řepka je šťastný se svou novou láskou Kateřinou Kristelovou. Nicméně svou bývalku, modelku Vlaďku Řepkvou tahá médii, pomlouvá ji a doslova na ní kydá špínu. Dokonce jí vyčítá, že mu nepůjčuje jejich syna, což je podle ní samotné lež. Nikdo ale nečekal, s jakým prohlášením Vlaďka přijde!

Přestože fotbalista haní svou exmanželku, které dluží i alimenty na syna a tvrdí o ní, jak byla strašná, že mu byla nevěrná, a že to byl jeho životní omyl, ona se nesnižuje k tomu, aby ho pomlouvala. Naopak!

Vlaďka Řepková Bahenská je z toho, co se děje, smutná. A velmi se jí to dotýká! „Asi jako pro každého, komu se rozpadne rodina s dětmi. Jsem však člověk, který věří na osud. To, co se má stát, stane se," řekla pro Nedělní rozhovor na Bleskove.cz.

A skutečně se nesnížila k tomu, aby svého ex čpinila! „Víte, prožili jsme spolu spoustu krásného, z naší lásky máme zdravého syna, který mi dělá radost každý den stejně jako moje dcera. Tomáš byl velký člověk v mém životě, od kterého jsem se spoustu věcí naučila, a život s ním mě zocelil. Určitě ničeho nelituji a nikdy se nesnížím k tomu, abych na něj házela jakoukoliv špínu. Jestli na to někdo čeká, tak marně...," dodala v rozhovoru Vlaďka, která prodala společnost, která vlastnila i luxusní vilu. Tu ale Tomáš Řepka nikdy nevlastnil. Pouze v ní bydlel. Nakonec nehradil ani služby. Dnes ale nemá právo v ní dál pobývat. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve