Že by nová přítelkyně Václava Neckáře?

 Celebrity 
09. září 2016 04:00 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Kdopak že to je za ženu vedle Václava Neckáře? No přeci Jitka Zelenohorská! Profimedia
Nedávno ovdovělý zpěvák Václav Neckář je samá ženská! Tedy alespoň to tak vypadá. Chvíli jedna, pak druhá. Tu první poznal každý, šlo o zpěvačku Naďu Urbánkovou. Ale co ta druhá, že by tajná přítelkyně?

Ukázalo se ale, že tomu tak není. Tmavovlasou dámou v letech není nikdo jiný, než herečka Jitka Zelenohorská. Hvězda z filmu Ostře sledované vlaky, za které režisér Jiří Menzel dostal Oscara!

U příležitosti 50. výročí natočení filmu Ostře sledované vlaky se sešli tvůrci a hlavní představitelé v železniční stanici Loděnice, kde se tehdy natáčelo. Na oscarový snímek přišli zavzpomínat Jiří Menzel s manželkou, Václav Neckář, Josef Somr s manželkou, Naďa Urbánková a Jitka Zelenohorská. Na nádražní budově byla odhalena pamětní deska a celou akci doplnil historický vlak s parní lokomotivou 'Čtyřkolák'.

"Vašku, ty ses vůbec nezměnil. Tedy skoro," vtipkovala Zelenohorská a Urbánková ji přitakávala. Neckář se jen usmíval a vtipkoval. Sarkasticky pak Menzel, který prý neměl nikdy moc smysl pro humor. Smích Nadi Urbánkové ho prý ale vždy stoprocentně dostane.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve