Václav Neckář vyvrací fámy o své hospitalizaci i křehkém zdraví: Mrzí mě, co se o mně píše, nejsem v nemocnici a ani nemohoucí

 Celebrity 
24. září 2022 18:00 / René Černý
  1
📷
6 fotografií v galerii
Václav Neckář odmítá fámy, že je v nemocnici a nemůže vystupovat Se svolením Yvette Zikmundové
Příští rok oslaví kulaté osmdesátiny, a i když jeho zdraví je křehčí, než bývalo, je stále ve formě a plné umělecké síle. Václav Neckář nyní vyvrací fámy o své těžké nemoci, a dokonce hospitalizaci, v nemocnici, které se šíří, což mu může působit i pracovní komplikace.

Neckář, který před lety prodělal mozkovou mrtvici, a pak se učil znovu chodit, mluvit a na pódium se vrátil až po delší době, je nyní stále ve formě. Začátkem září měl sice drobnou zdravotní indispozici, kvůli které zrušil koncert na Moravě, ale nyní jezdí po vystoupeních a těší diváky. 

„Vašek měl nějaké křeče v noze a v ruce. Nebylo to nic zásadního, byl v nemocnici na pozorování, nyní absolvuje rehabilitace, ale rozhodně není vyřazen z provozu, jak se někde psalo a říkalo. Teď jsme měli několik akcí a lidi naopak byli překvapení, v jaké formě, úměrně svému věku, je,“ řekl inStory.cz jeho bratr Jan Neckář, který dělá Václavovi manažera a doprovází ho na pódiu.

Václav Neckář měl vystoupení v Žatci, na Dočesné, nebo v Drmoulu, na západě Čech, kde vystupoval s bratrem, kapelou a taky hercem a zpěvákem Petrem Baťkem.

„Václav je nejšťastnější na pódiu a je to na něm vidět. Když vyjde před lidi, ožije. Musíme si uvědomit, kolik je mu let, ale úměrně tomu věku se zdá, že je ve velmi dobré formě. Jeho fanoušci jsou nadšení, když ho vidí a slyší,“ podotkl Petr Batěk, který například pořádal před čtyřmi lety Neckářovi oslavu 75. narozenin v Mariánských Lázních.

„Trochu mě mrzí, co se o mně píše. Čtu o sobě a někdo říkal, že nemůžu stát. Že nemůžu chodit, že jsem v nemocnici, ale já jsem důkazem toho, že to tak není. Nevím, kde se to bere, ale já necítím, že bych musel být někde na lůžku,“ podotkl sám zpěvák, kterého spolu s bratrem mrzí fámy, které se poslední týdny objevují.

Jde o to, že pak bratrovi Janu Neckářovi volají pořadatelé, kteří jsou z podobných zpráv vyděšení. Obávají se, zda nebudou muset rušit dlouho domluvené akce, nebo zda nakonec zpěvák dorazí. 

Už 23. října oslaví své 79. narozeniny a příští rok pak osmdesátiny. Letos 3. listopadu ho čeká milá povinnost. Své celoživotní kamarádce a kolegyni, zpěvačce Martě Kubišové má přijít do Lucerny popřát k životnímu jubileu. „Zazpívám jí jednu písničku, Ringo ding, moc se na to těším a doufám, že mi to nic nezkazí,“ podotkl Václav Neckář.

Sama Marta Kubišová prodělala koncem léta vážné zdravotní problémy, když musela na akutní operaci kvůli perforaci střeva. Nyní se zdá, že je už v pořádku, dokonce vystoupila na jedné ze čtyř plánovaných talk show, které připravil pořadatel Petr Větrovský k jejím blížícím se 80. narozeninám. 

Autorský článek.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve