Bude se zamilovaný Roman Vojtek ženit?

 Celebrity 
02. září 2016 04:00 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Roman Vojtek a Petra Vraspírová jsou jako dvě hrdličky! Profimedia
Roman Vojtek prožívá krásné období. Je zamilovaný, září štěstím a zdá se, že konečně našel smysl svého života. S kolegyní z muzikálu a partnerkou Petrou Vraspírovou jsou jako dvě hrdličky. Bude se zpěvák a herec zase ženit?

Teprve nedávno se Vojtek rozvedl s manželkou Terezou. Ta dokonce prohlásila, že když před rokem od ní týden před porodem odešel, chtěla zemřít. Brala antidepresiva a nevěděla, co se vlastně děje. Proč se manželé rozešli, v podstatě doposud nikdo neřekl.

Když se nakonec vše usadilo a dohodli se na majetku i na dětech, přišel rozvod, který proběhl hladce. A je otázkou, zda Roman chystá druhou veselku.

"Vždyť jsem se teprve nedávno rozvedl...," odpovídá na otázky ohledně možné svatby zpěvák a herec, který snad nestárne. Ba co víc, vedle Petry Vraspírové jako by omládl.

Práce má až nad hlavu, s přítelkyní mají pronajatý dům na okraji Prahy. S dětmi se vídá, jak jen může. Co mu ke štěstí stačí? A co jeho dnes už ex Tereza?

"Cosi se říká, že má taky nový objev a zdá se, že i ona překonala krizi. Roman o vztahu s ní nechce moc mluvit. Jen říkal neustále, že to všechno bylo maličko jinak, než jak to vypadalo. Důležité je, aby teď oba byli šťastní a jejich děti spokojené," míní kolegyně Romana Vojtka z muzikálových rolí.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve