Tomu neuvěříte! Téhle české herečce bude 60? To se někdo musel splést!

 Celebrity 
14. srpna 2016 04:00 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Že Chantal Poullain oslaví své kulaté životní jubileum, tomu se snad ani nechce věřit! archiv
Všemu se dá věřit, ale že tato česká herečka francouzského původu oslaví příští týden kulaté narozeniny, tomu se snad nedá věřit. Chantal Poullain, bývalá žena Bolka Polívky a maminka herce Vladimíra Polívky oslaví jubileum.

„Já jsem v šoku, já myslel, že jí bude teprve padesát. Ona fakt vypadá skvěle a má pořád takový živelný náboj. Přitom je to velmi citlivá duše,“ svěřil se VIPstory.cz jeden z jejich hereckých kolegů a přátel.

Chantal Poullain oslaví šedesátiny. Sama se na to prý rozhodně necítí a zastává názor, že jde jen o číslo. „Cítím se daleko mladší. Člověku je opravdu tolik, na kolik se cítí. Ne tolik, kolik má napsáno v rodném listě nebo občance. Přeji si hlavně zdraví, to je to nejdůležitější,“ říká ze své vlastní zkušenosti Chantal Poullain, která sice na první pohled neprožívá příliš šťastné období, avšak na druhé straně vlastně ano.

Po 17 letech byla "odejita“ z pražského Ungeltu, kde o ní už neměl principál Milan Hein zájem. Údajně proto, že skončila práva na hru, v níž hraje. Byť by pro ni samozřejmě mohl připravit novou roli. „Je to jeho rozhodnutí, má na to právo. Mrzí mě to, trochu to nechápu, ale respektuji to. A rozhodně se nechci nikoho nikde doprošovat. Paradoxně mi to otevřelo daleko jiné možnosti, dostala jsem nádhernou nabídku na další práci, takže se na to velmi těším,“ svěřila se VIPstory.cz Poullain, jež se po dvou týdnech vrátila z rodné Francie.

„Bylo krásně. Opravdu krásně. Jen jak jsme velká rodina a dlouho jsem tam nebyla, každý se mnou chtěl být. Takže jsem nestihla vše, co jsem chtěla a nestihla jsem ani moc odpočívat. Ale to mi nevadí. Jsem potěšená, že jsem byla se svými milými,“ podotkla Chantal, zakladatelka charitativní nadace Archa Chantal.

Hrdá je i na svého syna Vladimíra Polívku, který právě v zahraničí točí film, a dokonce na lodi. Příští týden jej také poprvé uvidí v nové pohádkové komedii Zdeňka Trošky Strašidla, na kterou se chystá a velmi těší.

„Pana Trošky si velmi vážím za to, že dělá filmy opravdu pro lidi. Velmi mne ale naštvalo, když v tom Českém lvu zrušili opravdu na poslední chvíli kategorii Cenu diváka a žádnou cenu mu nedali. To mi přišlo vůči němu velmi nefér,“ dodala Chantal Poullain, jenž kromě jiného vystupuje se šansonovým projektem s kapelou saxofonisty Štěpána Markoviče po republice.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod