Michael Phelps spal s transexuálem! A vůbec to netušil!

 Celebrity 
12. srpna 2016 03:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Michael Phelps se asi divil, s kýmže si to užíval divokých radovánek v posteli! archiv
Fenomenální plavec, o němž se říká, že i v posteli je bůh a nejúspěšnější olympionik v historii Američan Michael Phelps na olympiádě v Riu opět září. Svoji pozoruhodnou sbírku medailí rozšířil o devatenáctou zlatou medaili, kterou získal za štafetu 4x100 metrů volným způsobem. A jistě přibudou další cenné kovy, neboť Phelps si na start stoupne ještě minimálně třikrát.

Ale ještě nedávno bylo kolem olympionika pořádně rušno a vůbec se to netýkalo sportu. A známý výtržník, za kterého bývá někdy Phelps označován, byl tehdy tak krapánek za blbce. Proč? Phelps se totiž před pár lety nechal sbalit babochlapem.

Phelps randil s o dvanáct let starší slečnou Lianne Chandlerovou a ta se svěřila, že se narodila jako chlap. „ Narodila jsem se s mužskými genitáliemi, neměla jsem varlata, ale jiné ženské orgány zase ano. Už jako teenager jsem nastoupila hormonální léčbu a brzy jsem také podstoupila operaci,“ uvedla na svém facebookovém profilu. „A jmenovala jsem se David Roy Fitch“ šokovala dál.

Michael tahle slova zřejmě neslyšel právě rád. Zvednout náladu mu mohlo snad jedině Liannino prohlášení, že sex s Michalem byl ten nejlepší, jaký kdy zažila. ⋆
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod