Kynychová se už nemůže dočkat. A budou to velké pecky…!

 Celebrity 
10. srpna 2016 04:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Hanka Kynychová se už nemůže dočkat dvou zásadních letošních událostí! CZP foto
Dvě velké události čekají cvičitelku a moderátorku Hanku Kynychovou a vlastně nejenom jí, ale i její tým. Letošní rok je pro ni náročná, leč zajímavý. Na podzim jí čeká jubilejní, už 10. ročník její monster akce pro dětské domovy Hejbejte se a zpívejte. Ještě před tím ji však čeká stěhování.

„Už v září otevíráme naše nové fitko na Pankráci, takže budeme více dostupní. Moc se na to těším, no a do toho jsme měli teď týdny soustředění s dětmi, které na Hejbejte se a zpívejte v listopadu vystoupí,“ svěřila se Kynychová, kterou diváci už brzo uvidí na Primě v reality show Pevnost Boyard, kde bojovala, a taky si to užila.

„Bylo to náročné, ale bylo to super. Musím říct, že to byl životní zážitek, a jsem za to vděčná. Ale odjet jsem mohla jen díky tomu, že mám skvělou manažerku Kačku, která se zase skvěle postarala o fitko, o děti, o program. A že mám skvělou rodinu,“ pochvaluje si Kynychová.

Pozvání na letošní přestavení nových choreografií na podzimní velké finále, kam dorazí na 50 známých osobností, přijala už teď celá řada VIP osobností v čele se Zuzanou Belohorcovou či Andreou Kalivodovou, Filipem Jankovičem, Radimem Schwabem, Lindou Finkovou, Kristýnou Janáčkovou, Míšou Tomešovou nebo Heidi Janků.

„Děkuji za pozvání, všechny děti jsou neuvěřitelně šikovné a moc jim držím palce,“ sdělila svoje dojmy moderátorka Zuzana Belohorcová, která je v Čechách pouze na skok, protože se svojí rodinou trvale žije na Miami.

„Jsem stejně jako každý rok dojatá! Jsem ráda, že mohu svojí účastí podpořit dobrou věc,“ vysvětlila známá herečka Kristýna Janáčková, která hned po skončení programu pospíchala za svým synem Louisem Frederikem.

Heidi Janků roztančila tělocvičnu fitka Hanky Kynychové, kam se najednou vměstnalo téměř sto lidí, svým hitem Když se načančám. „Děti byly moc šikovné. Za tak krátkou dobu zvládnout tolik náročných choreografií je opravdu k nevíře. Mají můj respekt,“ ocenila um dětí z dětských domovů známá zpěvačka.

„Velkou novinkou letošního roku je kategorie Latino dance, které se bez váhání ujal tanečník a choreograf Marek Dědík, který je známý ze soutěže StarDance. Marek je navíc mnohonásobným mistrem ČR a SR v latinsko – amerických tancích a je velmi vyhledávaným lektorem a choreografem na mezinárodních workshopech. Jsem moc ráda, že ho tu máme,“ podotkla Kynychová, která musí kvůli návalu práce oželet i letošní větší dovolenou.

Každoročně se do projektu Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou zapojí přes 300 dětí z celé České republiky. Letos to bude celkem 18 dětských domovů, které se utkají o medaile v listopadu v Praze na velké finálové show.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008