Donutil vydělal další milion, ale s Národním divadlem je na kordy!

 Celebrity 
10. srpna 2016 04:53 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Miroslava Donutila trápí přístup vedení Národního divadla k veleúspěšné hře Sluha dvou pánů! Profimedia
Potěšen a zároveň naštván je přední český herec Miroslav Donutil. Zatímco zdárně dokončil natáčení pokračování seriálu Doktor Martin a vydělal si tak slušný balík peněz, ta druhá věc ho velmi mrzí a štve. A může za to vedení Národního divadla.

Zhruba milionový honorář za Doktora Martina je jistě potěšující příspěvek na jeho účet. Herec dal do role nerudného vesnického doktora z Beskyd vše. I kus sám sebe. „Natáčení bylo někdy náročné, ale bylo moc fajn. A všichni byli skvělí,“ pochvaloval si před pár dny Miroslav Donutil natáčení.

Za to je ale pěkně na kordy s uměleckým vedením Národního divadla, které po neuvěřitelných 23 sezónách úspěšného představení Sluha dvou pánů hru stahuje. Prý kvůli autorským právům.

Rozhodli se podle mě blbě, ale co já s tím nadělám. Z hlediska divadla je to asi definitivní, ale je to podle mě hloupost,“ řekl herec s tím, že kdyby se dílo hrálo jinde, rád by pokračoval.

Ač má Sluha dvou pánů neuvěřitelný úspěch, je stále vyprodáno, experimentátor, umělecký šéf Daniel Špinar už rozhodl. Ten Špinar, který vyházel, či kvůli němu odešla řada herců. Včetně například Miluše Šplechtové.

Donutil se ale nudit nebude. Nabídek na divadlo, televizi, film má dost, jen Národní je zkrátka Národní. To je marná sláva.

„Mirek je z toho hodně špatnej. Chápu ho, ale nic s tím nenadělá. To, co se děje v Národním divadle, je šílené a zdá se, že není síla toho Špinara, který chce do Zlaté kapličky přivést prý mladého ducha a spíš to zlikviduje, zastavit,“ podotkla kolegyně Donutila.

Léto tráví Miroslav Donutil v Praze a také na své chalupě na Vysočině, která je vlastně jeho domovem, protože se tam vlastně narodil.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008