ŠOK! Princ Harry nechce, aby otec dál tajil homosexualitu!

 Celebrity 
14. srpna 2016 03:00 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Princ William si přeje, aby otec Charles konečně přiznal pravdu o své sexuální orientaci! archiv
O homosexualitě možného nástupce na britský královský trůn prince Charlese se spekuluje řadu let. Poslední měsíce, kdy se objevily fotky líbajícího se Charlese s urostlým mladíkem, už asi málokdo má pochyby. Ale paradoxně žádný problém s tím nemá jeho syn, princ William. Ten všechny šokoval.

Na rozdíl od jiných se mu za homosexuální pletky nevysmál. Naopak. Charlesovi vzkázal, že může klidně svou náklonnost k mužům přestat skrývat! Ale nebylo tomu tak. Trvalo mu, než se s tím srovnal.

„Je to jen pět let, co zakázal Charlesovi, aby si na jeho svatbu pozval milence. Něco se v něm ale od té doby změnilo," tvrdí zdroj z Buckinghamského paláce.

Změnu postoje nejspíš uspíšila princova manželka Kate, díky níž prý přehodnotil, jak se chovat. "Pochopil, že kvůli vlastní sexualitě může člověk zažívat opravdové utrpení. A prostě nechce, aby jeho táta trpěl," říká zdroj z Buckinghamského paláce.

Charles se údajně svou náklonnost k mužům snažil dlouhé roky tajit, ať už manželstvím s Dianou, nebo současným vztahem s - pro mnohé příšernou Camillou Parker-Bowlesovou, kterou nenávidí tisíce lidí, a hlavně královna Alžběta II.

„I přes tyhle vztahy se ale stýkal se svými milenci, ta touha ho doslova ničila, komplikovala jeho snahy stát se králem," tvrdí člověk, který o Charlesových sklonech ví už delší dobu.

Velké obavy má právě královna, která se jen bojí toho, jak informace o odlišnosti sexuální orientace zneužije Camilla. Ta totiž poté, co se objevily Charlesovy kompromitující fotografie, začala vyhrožovat, že odhalí další jeho temná tajemství ve všeodhalující knize, kterou hodlá vydat, pokud rodina nebude souhlasit s jejími rozvodovými podmínkami…

Velkou podporu však Charles našel ve svém synovi. A asi to ani nečekal.. Ten kromě podpory otce je také prvním monarchou, který pózoval pro gay časopis. „Chce proto, aby jeho otec našel odvahu a byl konečně sám sebou. A aby nebyl vydíratelný.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve