Požene Marta Kubišová svého nejbližšího kamaráda k soudu?

 Celebrity 
02. prosince 2019 10:42 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Byli velcí kamarádi, dnes se dohadují o peníze  Archiv Divadla Ungelt
Marta Kubišová je distingovaná dáma, která nesnáší dohady, problémy a spory. Přesto se může stát, že bude muset jít k soudu a hnát před něj svého - dnes už bývalého nejbližšího kamaráda. Zpěvačka, která ukončila oficiálně svou kariéru, se totiž před časem údajně ne v dobrém rozešla s ředitelem Divadla Ungelt Milanem Heinem.

Řada přátel a kolegů prý už roky čekala, kdy tento moment přijde a Kubišová s Heinem se ve zlém rozejdou. Zpěvačka, která se nechce k situaci příliš vyjadřovat, ale přiznává, že jisté spory mezi ní a jejím bývalým manažerem a nejbližším kamarádem jsou, jde prý o peníze.

"Věřím v mimosoudní dohodu," uvedla Marta Kubišová pro Frekvenci 1, která se na spor ptala jako první. "Naše cesty se rozešly, protože jsme každý měli jiný pohled na finanční stránku," komentovala už loni situaci zpěvačka.

Vše nyní stále řeší právní zástupce. Pokud se obě strany nedohodnou, nejspíš nezbývá, než aby vše skončilo u soudu, což by ani pro jednoho z nich nebylo dobré. Rozhodně však ne pro Milana Heina, protože mediální zájem o případ by byl pochopitelně obrovský. Před soudem by se pak možná otevřely i další věci...

Kubišová se dále nechce k případu a tomu, kolik a za co jí má Milan Hein dlužit, nijak vyjadřovat. Svým blízkým ale už dávno přiznala, že Hein ji údajně neměl vyplácet všechny honoráře, respektive ne v takové výši, v jaké si je měl prý účtovat - a to z dob, kdy jí zastupoval.

"Já jen vím, že Marta byla velmi překvapená z toho, kolik peněz jí třeba přišlo na účet, ale kolik ve skutečnosti pan Hein měl inkasovat od pořadatelů. A takhle to mělo být mnoho let. Proto si Marta pořád ´naříkala´, že na tom finančně není nejlépe. Všichni jsme se tomu divili, protože těch vystoupení, než skončila s kariérou, měla poměrně hodně," přiznal jeden z jejích kamarádů z branže.

Před časem se k situaci vyjádřila i herečka a moderátorka Jitka Asterová. Ta má prý s Heinem své zkušenosti a vůbec jí nepřijde divné, že teď se Kubišová dožaduje svých peněz po svém exmanažerovi.

„Ten důvod mne překvapil, ta podstata mne nepřekvapila vůbec, naopak jsem to předvídala. Jakmile spolu začali pracovat," řekla Asterová, která se domnívá, že za dávným a nechvalně proslulým ukončeným tour Golden Kids, kvůli kterému se zpěvačka soudila i s agenturou své bývalé kolegyně a kamarádky Heleny Vondráčkové, stojí právě Milan Hein. Ten si nedávno spolu se svým partnerem postavil luxusní sídlo ve francouzském stylu ve Vrchotových Janovicích. Dokonce tvrdil, že svůj pokoj tam bude mít i jeho životní kamarádka Marta. 

On sám se k ničemu dále vyjadřovat nechce a ke sporu o peníze už vůbec. Pouze uvádí, že zpěvačka před dvěma lety vystupovala v Ungeltu a když ukončila kariéru, dál v pracovních věcech nepokračovali. "Žádný rozchod ve zlém,“ řekl Hein.

Skutečnost je ale zřejmě jiná. Podle informací ze showbyznysu se Marta s Milanem nevídají a spíš se jeden druhému vyhýbají. Před pár lety o svých zkušenostech s ním promluvila také zpěvačka a herečka Chantal Poullain. "Dostala jsem po 17 letech padáka z Ungeltu. Neměl snahu mi ani zavolat, poslal mi smsku. A ještě, než mi to oznámil, prodal představení se mnou všude možně, abych nemohla couvnout. Nemám k tomu dál co říct," prohlásila tehdy Francouzka žijící skoro čtyři desítky let v Česku.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47