Moderátor Petr Novotný na tom není zdravotně dobře!

 Celebrity 
14. srpna 2016 04:53 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Petr Novotný na tom není po mrtvici stále dobře! Někdy ani příliš nezná realitu..! archiv
Doposud si všichni mysleli, že se kdysi jeden z nejpopulárnějších a nejvytíženějších moderátorů a bavičů - Petr Novotný zase vrátí na jeviště a před kameru. Jak se ale ukazuje, asi se to už nestane. Jeho stav mu to nedovolí. Není na tom zrovna dvakrát dobře!

Novotnému sice nic nechybí, nic ho nebolí a daří se mu dobře, jen si tak trochu žije ve "svém" světě! Jak pro rozhlasový pořad Hvězdy vinylu prozradil jeho letitý kamarád František Ringo Čech, Novotný, který před třemi lety prodělal mrtvici, nedokáže myslet do hloubky!

"Já to řeknu po pravdě, posluchači od nás očekávají pravdu. Petr je relativně zdravý, všechny životní funkce má v pořádku, ale není schopen komunikovat do hloubky. To znamená, když mu zavolám, tak mi říká: ‚Ahoj, Ringo, jak se máš?' Říkám: ‚Péťo, a co ty, dobrý?' A pak řeknu třeba: ‚To je dobře, že je jaro.' A on neví, že je jaro. Štěstí v neštěstí je, že on to neví, a přitom je šťastnej. Já tam velmi málo jezdím, protože mě to vždycky strašně sebere," přiznal František Ringo Čech.

Před pár týdny skončil bavič pobyt v rehabilitačním ústavu v Kladrubem, kde byl po několikáté, a kde ho dávají dohromady. Ale ani tak není Novotný schopen přemýšlet hlouběji. Zřejmě občas ztrácí pojem o času a prostoru. Ale pak má zase světlejší chvíle a nikdo by nic nepoznal.

Na to, vrátit se před publikum, ale už asi momentálně příležitost není. A otázkou zůstává, zda ještě někdy bude?
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?