Stav nemocného Petra Novotného se zdramatizoval! Musí na sál!

 Celebrity 
18. ledna 2017 02:40 / Marek Pokorný
  0
📷
1 fotografie v galerii
Petr Novotný v dobách největší slávy a také síly! Na obrazovky se ale asi už zřejmě nevrátí! archiv Nova
Sice to vypadalo jako banalita, ale je to vážné! Stav baviče a moderátora Petra Novotného se zhoršil. Poté, co byl před Silvestrem převezen do nemocnice, byl z běžné JIPky přeložen na tu kardiologickou. Teď bude muset na operační sál!

Novotného syn sice mlžil a nechtěl prozradit, co jeho otci, který byl kdysi na televizní obrsazovce skoro denně, vlastně je. Teď je jasněji - jde o onemocnění srdce, zřejmě těžk. Proto musí podstoupit operaci srdce.

Může jít o výměnu chlopně, bypass nebo třeba kardiostimulátor, či vše najednou. Ovšem právě tyto problémy mohou za to, že je ve špitále a jeho stav byl původně hodně vážný!

"Slyším tři dny zde a po tomto a tomto deset dnů zase tady a taky slyším, pak měsíc lázně, to slyším všechno rád. Znamená to, že se bude žít;-) no ještě se samozřejmě podíváme na sál v rámci oprav, ale už to má prognózy ve kterých se plánuje, což je po posledních dvou týdnech super...," napsal Pavel Novotný na sociální síti Pavel Novotný o stavu svého otce.

"Už víme, že to táta přežije," všechny ujistil syn Pavel. Sám Petr Novotný je bojovník, nicméně bude hodně záležet na tom, co dokáží lékaři a jak se s tím popera organismus bývalého hodně slavého baviče, jenž před třemi lety prodělal mozkovou mrtvici. Od té doby nebyl zcela v pořádku, ale pořá dse držel. Všichni doufají, že bude zase brzo v rámci možností fit a půjde domů.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum