S Novotným je to velmi vážné! Jeho syn lhal o jeho stavu!

 Celebrity 
21. ledna 2017 04:52 / Marek Pokorný
  0
📷
1 fotografie v galerii
Stav Petra Novotného je hodně vážný, ale sám bojuje o život jako lev! Profimedia
Co jiného by se dalo čekat od "protekčního spratka" Pavla Novotného, než konspirace, lži, polopravdy. A to i ohledně stavu jeho otce, baviče Petra Novotného. Jak ale už dávno VIPstory.cz informovalo, bylo jasné, že stav umělce je hodně vážný!

To se také povtrdilo! Den před Silvestrem převezla záchranka do nemocnice Petra Novotného a stav byl kritický. Nešlo o další mrtvici, jako před třemi lety, ale nakumulovalo se toho více! 

Nejprve se rozjel zánět močového měchýře, a pak to začalo. Dostal infarkt a pak mu začaly selhávat ledviny. Musel být tedy připojen na dialýzu. Následně byl operován. Lékaři mu provedli dvojitý bypass. Stav byl velmi vážný. 

Sám Pavel Novotný prý záměrně neinformoval novináře o stavu otce pravdivě, aby mu "zajistil klid a pohodu"! Sám přitom některým osobnostem v miulých letech klid a pohodu nedopřál. "Ale když jde o vlastního tátu, kde všechno stranou. Rozhodně nepřeju Petrovi nic špatného, je to bezva chlap. Ale proč má syna takového blbce nevím. Ale on aspoň teď vidí, jaké to je...," řekl VIPstory.cz jeden z herců. 

„K tomu se teď přidal hrtan, takže otce čeká další operace,“ dodal. Co přesně otci je, zda jde jen o tracheotomii, aby mohl lépe dýchat, či je tam například nádorové onemocnění, nespecifikoval.

Přesto ale Pavel Novotný věří, že jeho otec bude ve špitále nejdéle dva měsíce, pak pojede do lázní a bude v pořádku. Budeme držet slavnému baviči pěsti, aby se z toho brzo dostal. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47