Životem ztrápená Jana Šulcová: Smrt jí tančila kankán kolem postele!

 Celebrity 
28. února 2016 04:54 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Herečka Jana Šulcová utekla hrobníkovi z lopaty! A ne jednou! Profimedia
Bude jí sedmdesát. A i když je životem a peripetiemi v něm ztrápená, žije ráda! Jak říká, o alkoholu a o tom, co vše to provázelo se už bavit nechce, protože už se o tom řeklo a napsalo všechno. Jak ale herečka Jana Šulcová přiznala, několikrát málem zemřela!

Jak Jana Šulcová, které démon alkohol ublížil, ale zároveň i pomohl ujasnit si nějaké věci v životě, říká, člověk se musí umět smát a najít si důvod mít smysl pro humor. Pro OnaDnes.cz uvedla, že každý den je takový, jaký si ho člověk udělá.

"Vzpomínám si, jak jsem šli před mnoha lety s manželem na poštu zaplatit nějakou složenku. Bylo už tři čtvrtě na šest a paní za přepážkou se rozčilovala: „No jo, všichni chodí na poslední chvíli. To jste nemohli přijít dřív?“ a Olda jí odpověděl: „My jsme mohli, ale prachy nebyly!“ Všichni jsme se zasmáli a tím bylo po naštvání," zavzpomínala Šulcová, která má ale i méně humorné zážitky. Ty ji málem stály život.

"Já mám od pánaboha obrovskou vnitřní sílu. Po jedné zkažené operaci jsem málem přišla o život, tehdy mi dávali pětiprocentní naděje. Smrt mi tančila kankán kolem postele. Ale já jsem si řekla: „Ne! Ne! Nezemřu! Musím přece vychovat děti!“

Jindy prý točila v Indii a přes varování šla do moře, kam se před monzunem stahovali jedovatí hadi. "Samozřejmě jsem se jednomu z nich zalíbila a začal mi lézt po noze. Zažila jsem tehdy, co je to absolutní strach... „Mám doma devítileté a šestileté dítě, přece tady neumřu, musím se k nim vrátit!“ rozhodla jsem se a to mi dalo sílu nepohnout se a počkat, než had odleze pryč," dodala herečka, jejíž zatím poslední role byla ve filmu Kobry a užovky. Nyní se objevuje na společenských akcích a jak říká, život ji baví!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008