Tohle je děsivá životospráva alkoholem zničené Šulcové a z rakoviny sotva vyléčeného Bartošky!

 Celebrity 
29. ledna 2016 04:54 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
No a takhle si spolu Jana Šulcová a Jiří Bartoška rozumí nejlépe! Profimedia
Lidé, kteří se vyléčí z vážné nemoci nebo se dostanou z nějakého problému, si často svého zdraví pak váží. Ne však naše milé celebrity. Taková herečka Jana Šulcová, z níž udělal démon alkohol částečně trosku a nepovedená plastika to dorazila a její kolega Jiří Bartoška, který se sotva doléčil z rakoviny mízních uzlin, mají děsivou životosprávu. Kafe, cigáro a třeba pivo!

Na premiéře hry Art se spolu herečtí kolegové sešli a jen co pak usedli ke stolu, Šulcová do sebe klopila piva, do toho to prokládala cigaretami. Když se pak dostavil Baŕták, byl okolo nich modrý dým a chvílemi nebylo ani vidět. A to je přitom Bartoška po sérii chemoterapií a vůbec nejhorší, co může na tuto nemoc být, jsou cigarety. I když je pravdou, že jemu to lékaři nezakázali ani po čas léčby, což by však nebyla zrovna příznivá zpráva... Ale kdo ví?

Herečka Jana Šulcová, kterou alkohol zdevastoval, si ale zase opět koleduje o problém. Její zdraví je podlomené, přesto se piva nevzdá a po večírku po premiéře se ne úplně dobře držela na nohou, protože jí pak dcera Rozálie, která taky hulí jak tovární komín, musela podpírat na schodech.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod