Nehorázné částky, které si Vojta Dyk říká za vystoupení! Polezou vám oči z důlků!

 Celebrity 
24. února 2016 04:54 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Vojta Dyk si přijde na pořádný balík peněz! Pro běžného smrtelníka nemyslitelný! archiv V. Dyka
Chlapec si o sobě asi hodně myslí! Na druhou stranu, dokud zpíval s kapelou Nightwork, musel se o honoráře dělit, dnes je má sám pro sebe. A i po zaplacení daní mu zbude pořádný balík. Jen se mnozí diví, že jsou pořadatelé schopní a ochotní dát někomu jen tak 300 - 350 tisíc za hodinu zpívání. A právě tolik si Vojta Dyk říká!

"Proč by to nebral, když mu to dají. Na druhou stranu je to na čas. On není člověk, který za pět deset nebo dvacet let bude moct říct o stejnou částku znovu. Není ani Gott a ani Bílá. Pořád je to "jen" Dyk. Ale teď z toho chce vycucat co nejvíce," říká jeden z jeho známých.

Právě někteří pořadatelů plesů a dalších událostí skutečně takové pálky nabízejí. Najdou se i sponzoři, kteří to jsou ochotni zaplatit. Chtějí kvalitu a něco netradičního. "On si říká pomalu víc, než Gott, nebo dnes i Lucie Bílá. Je to zvláštní. Za ty peníze by měli celý orchestr a nejméně dva dobré zpěváky i moderátora," míní další z lidí, kteří s Dykem spolupracovali,.

Proto si pak Vojta může dovolit kupovat pozemky a ještě s nimi obchodovat. Vydělá pak další a další peníze. Pravdou je, že špičky v českém šoubyznysu berou podobné částky už roky běžně. A kde je poptávka je i nabídka. A Dyk zkrátka zatím pořád ještě frčí!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve