ŠOK! Obermaierovou chtějí hnát před soud? Příbuzní zesnulé Hanušové se cítí uraženi!

 Seriály & Filmy 
28. února 2016 03:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jaroslava Obermaierová dojela na svou upřímnost! Hrozí ji soud?  Profimedia
Tak tohle český šoubyznys snad ještě nepamatuje. A skoro sedmdesátiletá Jaroslava Obermaierová už vůbec ne. Jen proto, že řekla svůj názor a poslední roky života a profesi nedávno zesnulé herečky Jaroslavy Hanušové, může jít před soud. Příbuzní totiž chtějí na "Obermaierku" podat trestní oznámení.

Nyklová ze seriálu Ulice prý totiž hluboce urazila jejich zesnulou maminku i je samotné. A to jen proto, že se vyjádřila ve smyslu, že kdyby Hanušová kdysi nepropadla alkoholu, mohla dopadnout jinak. A že vlastně nebyla přímo herečka. "Pokud hrála jakoby sebe, pak byla skvělá. Ale když se chtěla stylizovat do nějaké role, to jí moc nešlo: Měla jsem jí moc ráda. Ovšem ta sklenka sem tam, to jí prostě nepřidalo," vyjádřila se i pro VIPstory.cz v týdnu Obermaierová.

Neřekla ale nic nového. O tom, že měla Hanušová v minulosti velké problémy s alkoholem, je všeobecně známo. Některé věci ale zřejmě herečka o své zesnulé kolegyni a jejích příbuzných nemyslela zle, jen je asi špatně formulovala.

Například, když pronesla, že smrt pro Hanušovou bylo vlastně vysvobozením, respektive pro její příbuzné, které se o ni snažili starat. "My jsme se ale i maminku s láskou starali a rádi. Byla spokojená. Paní Obermaierová urazila naší maminku, ale i nás," prohlašují teď dcery Bára a Klára a syn Jaroslav.

Sama Jaroslava Obermaierová se nějaké žaloby nebojí, protože prý neřekla nic špatného a rozhodně to nijak zle nemyslela. Dál se nechce k útokům od rodiny vyjadřovat. "Já to radši nebudu komentovat. To nemá cenu," odvětila herečka.

"Proboha, co si na Jarce chtějí vzít. Co jí zazlívají? Všichni vědí, že Hanušová s alkoholem problémy měla, že přišla o nohy vlivem své špatné životosprávy. Dokonce to mnohdy sama přiznala. A to, že opravdu nebyla bůhví jaká velká herečka, je snad jasné. Pokud byla v těch pár rolích, které hrála dobrá, je fajn, ale to neznamená, že měla nárok třeba na Thálii. To ve vší úctě k ní," zastala se Obermaierové další z hereček, která prý ale chápe tomu, že jde o emoce dětí Hanušové krátci po odchodu jejich maminky.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum