Drsné vyjádření Jožo Ráže na adresu Mariky Gombitové! Tohle nikdo nečekal!

 Celebrity 
28. února 2016 04:01 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Chystá se velký návrat Mariky Gombitové! Jsou ale tací, kteří mu moc nevěří! archiv mediabom.sk
Všichni čekají, jaký bude velký comeback legendární slovenské zpěvačky Mariky Gombitové! Zatímco s Karlem Gottem to zatím nevyšlo, pod svá ochranná křídla si jí chce vzít Miro Žbirka a chystá ji velký návrat. Ovšem další ze slovenských legend Jožo Ráž tomu nevěří. A dost ostře se do zpěvačky, která je už desítky let na vozíku, opřel!

Ráž se nikdy netajil tím, že práci Gombitové uznává. "Je to nejlepší zpěvačka, jakou jsme kdy měli. A to, co se jí stalo, je hrozné, řekl před časem Ráž v jednom z rádií, když narážel na osudnou nehodu, po které zůstala ochrnutá a na invalidním vozíku!

Když se ale jeden z posluchačů ptal na návrat Gombitové v podobě tour s Mekym Žbirkou, Jožo Ráž šokoval! Uvedl slova, která mnohými zacloumala!

„Vidím tam problém. Od té doby, co se jí to stalo, mnoho umělců jí nabídlo spolupráci. Ale ona se vždy na všem dohodne a potom od toho odskočí. Je těžké s ní něco seriózně organizovat," uvedl Jožo Ráž v rozhovoru!

A to nebylo všechno. Protože zcela jasně nevěří jejímu velkému návratu! "Co se týče toho návratu, rád bych ho viděl, ale nevěřím mu," uzavřel své pocity zpěvák a hudebník, který sám před mnoha lety přežil děsivou nehodu.

Zda se comeback Mariky Gombitové podaří, nebo dojde na Rážova slova, ukážou až následující měsíce!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum