Obermaierová prozradila tajemství zesnulé Jaroslavy Hanušové!

 Celebrity 
24. února 2016 04:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jaroslava Obermaierová je zvyklá říkat, co si myslí!  Tančící dům
Smrt známé herečky a komičky Jaroslavy Hanušové (+66) zasáhla mnohé osobnosti. Kromě režiséra Zdeňka Trošky, Jiřího Lábuse nebo Oldřicha Kaisera, i další její kolegy a kolegyně. Mnozí ale vědí, že za to, jak skončila, si Jaruš z Možná přijde i kouzelník, mohla vlastně sama. O tom je přesvědčena i hvězda seriálu Ulice Jaroslava Obermaierová.

„Jarka byla fajn ženská. Byla s ní legrace. Ona vlastně nebyla herečka. Ona hrála sebe. Dokud hrála sebe, bylo to bezva a bylo to vtipné. Ale nesměla se stylizovat do nějaké intelektuálské role. To ji nešlo,“ svěřila se VIPstory.cz Obermaierová, která si myslí, že to, že Hanušová přišla o obě nohy a nakonec zemřela, si způsobila z větší části sama.

„Byl tam ten rozvod a hlavně alkohol. Každý si občas dáme skleničku, frťánka, ale u ní toho bylo opravdu víc a často nevěděla, kdy má dost. No a to pak byl velký problém. Prostě ten alkohol udělal svoje, do toho další problémy. Je mi jí líto. Byla moc hodná a docela i chytrá ženská,“ svěřila se na zahájení výstavy kreslíře Vladimíra Jiránka v Tančícím domě Jaroslava Obermaierová, kde se sešla s Janou Šulcovou, Dádou Patrasovou nebo Kateřinou Kornovou.

Hanušová podle ní měla problém i s tím, že neměla řadu let role. Od Sluncí, sen a Kouzelníka, hrála jen v několika seriálech nebo inscenacích. „Ta absence té práce ji asi hodně poznamenala. Jenomže někteří režiséři se jí možná trochu báli obsadit. To víte, když ještě víc pila, tak se to vědělo. Pravda ale je, že kdyby jí dal někdo tu šanci, větší roli, možná by se srovnala a mohla fungovat jinak,“ dodala ve vzpomínkách Obermaierová, která, jak přiznala, je sama ráda, když nikam nemusí a užívá si klidu třeba na své chalupě u Zruče nad Sázavou.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008