Bílá po smrti maminky na veřejnosti! A hned s takovým fešákem!

 Celebrity 
24. února 2016 03:01 / redakce
  0
📷
5 fotografií v galerii
Ke komu se to tulí Lucie Bílá, která se rozhodla zahnat chmury po ztrátě maminky prací? Profimedia
Zpěvačka Lucie Bílá neprožívá zrovna šťastné období. Před dvěma týdny ji na vždy odešla její těžce nemocná maminka. Zlatá slavice ale pochopila, že mezi lidmi zármutek přebolí nejvíce a vrhla se do práce. Hned začala v Karlínském divadle hrát Carmen a nyní ještě i pokřtila CD zpěvákovi a velkému fešákovi Pavlu Calltovi. Toho dokonce i objala!

Lucie přijela do naprosto natřískaného Lucerna Music clubu, kde pokřtila Calltovi jeho debutové album Momenty. Vloni se spolu se sympatickým zpěvákem potkala na předávání Slavíků, kde jí Pavel pomáhal do schodů na jevišti, když si šla pro cenu. Oslovil ji, ona souhlasila a stala se kmotrou jeho CD.

V Lucerně bylo přes 700 lidí, kteří viděli nejenom křest a milá slova, která Bílá směrem ke zpěvákovi pronesla, ale také duet, který si zazpívali. „Pavle, jsi skvělej. Jen tak dál,“ pronesla Bílá směrem k mladíkovi. Tomu se tak splnil sen, že mu jeho první desku pokřtí někdo opravdu na výsluní.

„Byl to můj úplně první křest. Narvaná Lucerna, duet s krásnou Luckou Bílou, úžasný lidi, boží atmosféra, moje skvělá kapela, excelentní moderátorka Terka Tobiášová, mega dort a skákání do davu lidí! Lidi, já vás miluju,“ komentoval akci šťastný Calta, který si prý nesmírně váží toho, že právě Lucie Bílá se stala kmotrou jeho desky.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47