ŠOK! Nemocná Maciuchová: Odmítla chemoterapie! Co se děje?

 Celebrity 
26. února 2016 08:10 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Hana Maciuchová odmítla při léčbě rakoviny chemoterapie! Profimedia
Herečka Hana Maciuchová, která před pár týdny zjistila, že má rakovinu prsu, nyní šokuje. Odmítla dál pokračovat v chemoterapiích. Patrně první várku špatně snášela, navíc nechtěla přijít o vlasy a tak se po konzultaci s lékaři rozhodla pro změnu léčby.

"Chemoterapie jsem skutečně odmítla, léčím se jiným způsobem, dejte to, prosím, vědět mým příznivcům,“ napsala deníku Blesk Maciuchová s tím, že je v péči lékařů v motolské nemocnici.

Herečka zřejmě podstoupí chirurgický zákrok, kde jí bude či již byla odstraněna nemocná část žláz a bude absolvovat radioterapii, tedy ozařování.

"K tomu lze například volit biologickou léčbu nebo protonovou formu. Ovšem vždy je to na zvážení a každý pacient to má jinak. Vzhledem k povaze nádoru, věku, zdravotnímu stavu. Je to případ od případu a nikdy nelze paušalizovat," uvedl pro VIPstory.cz zkušený onkolog.

Maciuchová se ale cítí dobře a dokonce částečně pracuje. "Čte si nějaké věci, sleduje dění a zvažuje přijetí nějakých nabídek, v momentě, kdy se uzdraví. Tak si je promýšlí. Má dobrou náladu, usmívá se a je rozhodnutá nad nemocí vyhrát," potvrdila známá Maciuchové.

Podle všeho se na onemocnění u Maciuchové přišlo včas, takže je veliká naděje na plné uzdravení. Podobný typ nádoru měla třeba zpěvačka Anna K., herečka Lenka Termerová nebo zpěvačka Naďa Urbánková. Ta měla ovšem nádor tak rozsáhlý, že přišla o oba prsy, s čímž se ale velmi dobře vyrovnala.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod