Milan Drobný má mladou ženu i mladého syna! Teď je ukázal!

 Celebrity 
27. února 2016 04:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Milan Drobný převedl mladou přítelkyni a mladého syna! Profimedia
Zpěvák Milan Drobný (71) je nejen zpěvák, ale i velice úspěšný spisovatel. Zatímco mnozí profesionálové jsou rádi, když napíšou dvě tři knížky, které se třeba nakonec ani neprodávají, on jich má na kontě už deset. Teď na křtu zatím poslední s názvem Když se ucho utrhne představil dokonce svou mladou přítelkyni a také syna Milana Drobného ml.

Drobný má rád vzpomínky a zážitků má mnoho, proto se rozhodl, že je hodí na papír. A když zjistil, že to lidi baví, pokračoval v tom. Nyní už po desáté.

"Mám co vyprávět a servítky si rozhodně neberu. V nové knížce jsem si vzal na paškál nejen sebe, ale i jiné, velice známé kolegy z showbyznysu, a píši o trapasech i pikantnostech," řekl ke svému literárnímu dílu muzikant, který je znám tím, že má slabost i pro mladší ženy. Momentálně žije s přítelkyní Danou, která je o desítky let mladší a s ní i se synem na křest přišel.

"Vše se musí brát s nadhledem a humorem. Život, práce, někdy i láska," svěřil se Drobný, kterému přišli na křest popřát hodně úspěchů mnohé osobnosti. Například Hanka Křížková, Yvetta Simonová, Václav Hybš, Jiří Štědroň a další.

"Rodina mě v tom co dělám velmi podporuje. A právě proto mě to i baví, to psaní," svěřil se Milan Drobný, který se zřejmě vrhne na další desítku svých knih.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008