Udali Pavla Zedníčka! Co komu udělal?

 Celebrity 
27. února 2016 03:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Pavel Zedníček je zděšen!  archiv TV Barrandov
Herec a komik Pavel Zedníček se musí v pokročilém věku potýkat s udavači! Někdo mu zřejmě závidí úspěch, peníze a štěstí. Někomu herec leží asi v žaludku, protože na jeho kavárnu přišlo udání a hned tam vyrazili úředníci.

Podnik Zedníček provozuje se svou partnerkou Hankou Kousalovou, která se víceméně o kavárnu stará. Před pár dny ale přišli kontroloři ze živnostenského odboru.

"Úředníci nám přišli nadávat za to, že máme název firmy nalepený zvenku na skle! Tedy mimo provozovnu. Že se to prý nesmí, že to musí být nalepené zevnitř,“ postěžoval si na Frekvenci 1 Pavel Zedníček na klasické české udavače, kteří prostě udělají cokoli, jen aby někomu, kdo je úspěšný, znepříjemnili život!

Ten nechápe, proč to někomu vadí. „Vždyť je to přece na mé provozovně, tak je to jedno, ne? Nezasahuje to přece do chodníku! No, takže jsme to přilepili zevnitř. Když jdu po Praze, tak to většina má nalepené zvenku. Ale co se dá dělat…,“ dodal herec, jehož pořad na Barrandově Kurňa, co to je zažívá poměrně dobrou sledovanost.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum