Robert De Niro se těsně před osmdesátkou stal otcem. Kdo je Tiffany Chen, matka jeho sedmého potomka?

 Celebrity 
14. května 2023 15:28 / Mirka Malá
  0
📷
1 fotografie v galerii
Robert De Niro je těsně před osmdesátkou plný sil Depositphotos
Zpráva, že se Robert De Niro, který v srpnu oslaví osmdesátku, stal posedmé otcem, doslova obletěla svět. O matce dítěte se toho ale moc nevědělo. Přitom slavný herec s ní chodí už od roku 2021.

Gia Virginia Chen-De Niro se narodila před měsícem a její příchod na svět vyvolal doslova zmatky. Dlouho se nevědělo, jaké je jméno sedmého De Nirova dítěte, a také nebylo jasné, kdo je jeho matkou. Nakonec se vše vyjasnilo v pořadu televizní stanice CBS. Ta uvedla, že dítě bylo plánované a jeho matkou je jistá Tiffany Chen, žena asijského původu.

De Niro a Tiffany spolu chodí už od roku 2021, tedy od chvíle, kdy se herec rozváděl se svou tehdejší manželkou Grace Hightower, kterou si bral v roce 1997. V březnu tohoto roku slavného herce a jeho přítelkyni načapali paparazzi při odchodu z večeře v jedné restauraci, ale fakt, že je Tiffany ve vysokém stupni těhotenství, tak nějak zůstal bez povšimnutí. Tiffany totiž tehdy měla na sobě velmi volný svetr.

Takže kdo je tedy Tiffany Chen, matka sedmého dítěte téměř osmdesátiletého herce? Především si ji nikdo nesmí splést s jinou Tiffany Chen, které je ovšem už čtyřiašedesát, takže by De Nirovi asi dítě už neporodila. Podle anonymního zdroje amerických médií žijí De Niro a Tiffany společně v Los Angeles. Chen je instruktorkou bojových umění a zjevně se s De Nirem setkala při natáčení filmu The Intern, komedie, ve které De Niro hrál po boku Anne Hathaway.

De Niro a Tiffany byli poprvé společně viděni na dovolené v jižní Francii v srpnu 2021 a od té doby se spekuluje o jejich vztahu. Později je také načapali fotografové, jak se líbají na obrovské luxusní jachtě, jejímž vlastníkem je australský miliardář James Packer, De Nirův obchodní partner, který byl kdysi zasnoubený s Mariah Carey. Jejich vztah tedy vešel ve známost krátce po hercově rozchodu s jeho dnešní exmanželkou Grace Hightower. V prohlášení po rozchodu z 27. listopadu 2018 oscarový herec řekl: „Byla to obtížná doba, ale zůstáváme odhodlaní ke společnému rodičovství našich dvou dětí. Grace a já spolu máme dvě krásné děti. Vstupujeme do období přechodu v našem vztahu, což je obtížný, ale konstruktivní proces. Vidím Grace jako úžasnou matku a žádám všechny o soukromí a respekt, když budeme pokračovat v rozvoji našich rolí partnerů v rodičovství.“

De Niro má kromě teď už sedmi dětí také čtyři vnoučata, tři od syna Raphaela a jedno od dcery Dreny. A jak to tak vypadá, i těsně před osmdesátkou má energie na rozdávání. A to doslova všemi směry. Těžko říct, zda s Tiffany plánují ještě jednoho potomka, každopádně Robert De Niro rozhodně nehodlá odejít do hereckého důchodu a bude zvládat jak práci, tak otcovství.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený CBS Mornings (@cbsmornings)

 

Autorský článek, další zdroj: Page Six

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008