Aneta Vignerová to schytala za prvomájovou pusu s Kolečkem

 Celebrity 
06. května 2023 17:31 / Mirka Malá
  0
📷
2 fotografie v galerii
V manželství Vignerové s Kolečkem mnoho lidí nevěří Nextfoto
Tajná svatba Anety Vignerové a Petra Kolečka doslova šokovala kdekoho, nejen Denisu Nesvačilovou. A ukazuje se, že tomuto sňatku nevěří ani většina fanoušků známé modelky. Ti to Anetě Vignerové také pěkně nandali poté, co zveřejnila fotku z prvomájového polibku.

Aneta Vignerová sice díky prvomájovému polibku asi neuschne, ale jejímu manželství se scénáristou Petrem Kolečkem věří jen málokdo. Fanoušci krásné modelky to ostatně dali na jejím Instagramu pořádně najevo. Hned první komentář jakoby mluvil za všechny. "Člověk musí být hodně zoufalý ,když vezme nevěrníka zpět... tato fotka je jen komedie, kterou zveřejňujete na základě toho, aby jsme věděli, že jste spolu strávili 1. máj, ale druhého května bude třeba u Denči," napsala hned jedna fanynka.

A v podobném duchu se nesla řada dalších komentářů. Jeden z nich zněl takto: "Směšné.. povíme si to za rok... takový človek se nezmění.. uz jednou odešel od rodiny ... To fakt neni výhra.. s takovým chlapem nemá smysl být.. ubožák.. vy jste se taky dušovala, že se k němu nevrátíte.. nevím, co na něm ty ženské vidí." Ale někteří své komentáře pojali i s humorem, například jeden fanoušek Anety Vignerové napsal:"Pěkná fotka od Denisy."

Denisa Nesvačilová se ztrácí před očima

Přestože druhá žena v Kolečkově trojúhelníku, herečka Denisa Nesvačilová navenek nesla Kolečkovu podpásovku statečně, stres a ponížení zažívá stále. Krátce po Kolečkově překvapivé svatbě s Vignerovou opakovaně mluvila o tom, že se soustředí jen na práci, ale psychické vypětí je na ní už vidět. Herečka doslova hubne všem před očima.

A není se co divit, i když vlastně byla v podobné situaci, jako sama Vignerová. Ani pro ni by vztah s takovým mužem dozajista nebyl žádná výhra. Přesto Kolečkovi věřila a zrovna když se tajně ženil s Vignerovou, balila si kufry na společnou dovolenou v Řecku. Nikam se nakonec samozřejmě neletělo a Nesvačilová kromě zklamání musela polknout také veřejné ponížení. A nedávno Nesvačilová přiznala, že za jejím viditelným hubnutím není jen pracovní vytížení, ale samozřejmě i stres.

Herečka má ale dobré plány do budoucna. Hodlá veškerý volný čas věnovat cestování, nebo alespoň krátkým výletům s přáteli. Budou se hodit jak výlety na chalupu, tak třeba nějaký wellness. A pokud jí to pracovní vytížení umožní, v létě má Nesvačilová v plánu vyrazit na dlouhou dovolenou. A to bude jenom dobře. Na podzim už bude z kauzy Kolečko venku. To Aneta Vignerová bude mít dost možná co dělat, aby Kolečka ve svém manželství zkrotila. 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Aneta Vignerova (@anetavignerova)

 

Autorský článek, další zdroj: Instagram

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47