Sněhová královna Ester Ledecká předvedla postavu snů. Takové břišáky nemá jen tak někdo!

 Celebrity 
20. srpna 2019 17:02 / Ema Maxová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Pod sluncem dřela proto, aby mohla zase vítězit na sněhu Instagram
Čtyřiadvacetiletá sněhová královna Ester Ledecká nabírá sílu na zimu. Dcera hudebníka Janka Ledeckého si užívá poslední prázdninové dny u moře, kde se také připravuje na zimní sezónu.

Sněhová obojživelnice Ester Ledecká se pochlubila dokonale vysportovaným tělem a bříškem, které jí nelze nezávidět. „Pevná jako skála!“ komentovala své břišáky Ledecká.

Parádní postava mladé sportovkyně v mnoha případech zahanbí i finalistky soutěží krásy. Ledecká má ráda čokoládu, oslazené nápoje, ale také sport, takže na jejím těle nenajdete gram tuku navíc. Mladá sportovkyně své pevné bříško pilovala nejen v posilovně, ale hlavně ve vlnách Jónského moře.

Každý ví, že vedle snowboardingu a lyží Ester miluje jízdu na windsurfingu a v létě utíká řádit do Řecka. „Není to pro mne trénink, ale relax,“ zopakovala.

Za rok na olympiádě v Tokiu budou prvně v akci i surfaři skotačící ve vlnách, takže kdyby Ester chvíli potrénovala na prkně bez plachty, další olympijské zlato by pro nadanou sportovkyni nemuselo být problém.

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47