Korunovace krále Karla III. bude plná celebrit, jako za časů princezny Diany. Katy Perry dokonce bude bydlet na hradě Windsor

 Celebrity 
02. května 2023 09:09 / Mirka Malá
  0
📷
1 fotografie v galerii
Katy Perry nechá Karel III. bydlet na hradě Windsor Depositphotos
Zpěvačka Katy Perry je doslova v sedmém nebi. Dostala totiž pozvání, aby vystoupila během korunovace krále Karla III., která se uskuteční 6. a 7. května. A bude s ní zacházeno doslova jako s princeznou. Perry prozradila, že bude bydlet na hradě Windsor.

„Jsem opravdu nadšená. Budu na hradě, opravdu. Tohle je divočina," svěřila se Katy Perry americkým médiím. Pozvánku na korunovaci britského panovníka dostala zpěvačka přímo od 74letého krále Karla III. Na druhou stranu, slavná americká zpěvačka, která je také dlouholetou porotkyní americké talentové show American Idol, je pro krále Karla III. docela logickou volbou.

„Jsem velvyslankyní jedné z jeho nadací pro British Asian Trust, která se primárně zaměřuje na ukončení obchodování s dětmi a právě to odpovídalo všem mým hodnotám, když mě požádal, abych zpívala,“ vysvětlila Katy.

Katy Perry ale nebude jedinou slavnou celebritou, která zazpívá během oslav korunovace britského panovníka. Kromě ní se na velkém korunovačním koncertě objeví také Lionel Richie, Andrea Bocelli, britská popová skupina Take That, Sir Bryn Terfel, Freya Ridings a Alexis Ffrench. Zajímavé v této souvislosti ale je, jaké celebrity naopak svoji účast odmítly. Jsou mezi nimi jména jako Adele, Elton John, Robbie Williams či Spice Girls.

Korunovace Karla III. tak bude připomínat časy princezny Diany, která se přátelila s řadou světových celebrit a legendární je dnes třeba vystoupení Eltona Johna na jejím pohřbu. I díky přítomnosti tak slavných celebrit bude mít korunovace obrovskou televizní sledovanost.

To asi bude hodně mrzet Meghan Markle, která už oznámila, že se korunovace svého tchána nezúčastní. Harry tak do Londýna vyrazí sám. Údajným důvodem je oslava čtvrtých narozenin jejich syna Archieho, o kterou Meghan svého syna nechce připravit. Skutečným důvodem ale bude spíš fakt, že zkrátka Meghan není v královské rodině vítána a dalším důvodem je také obava, že by na sebe strhla příliš mnoho pozornosti médií z celého světa.

Vystoupení Katy Perry a dalších osobností si tak bude muset Meghan pustit v televizi. Meghan a Harry žijí od roku 2020 v Montecitu, v Kalifornii, a Meghan Markle byla od té doby v Londýně pouze dvakrát. Poprvé slavila platinové jubileum královny Alžběty v červnu 2022 a přijela také v září téhož roku na její pohřeb. Napjatým vztahům mezi mladým párem a královskou rodinou nepřispívají ani mediální aktivity Meghan a Harryho. Britskou královskou rodinu neustále bombardují v dokumentech pro Netflix, různých rozhovorech či v Harryho memoárech. Není se tedy, co divit, že král Karel III. raději ubytuje na hradě Windsor popovou zpěvačku Katy Perry než svoji kontroverzní snachu. Windsor je aktuálně sídlem korunního prince Williama a jeho manželky Kate Middleton.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený KATY PERRY (@katyperry)

Autorský článek, další zdroj: Billboard

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve