Taylor Swift je po šestiletém vztahu zase single. Rozchod s Joe Alwynem tajila několik týdnů

 Celebrity 
13. dubna 2023 15:09 / Mirka Malá
  0
📷
2 fotografie v galerii
Taylor Swift a Joe Alwyn Depositphotos
Zpráva o rozchodu Taylor Swift a Joe Alwyna po šesti letech vztahu zničila mnoha jejím fanouškům Velikonoce. Zase to nevyšlo. A co víc, Taylor rozchod tajila několik týdnů. Spolu zřejmě nejsou už od března.

Taylor Swift si za šest let randění s Joem Alwynem hodně hlídala soukromí, zkrátka nechtěla, aby jí všechna ta sláva kolem neničila vztah, na kterém jí záleželo. Ale ani tohle nepomohlo a zdá se, že za jejím rozchodem s Joem dokonce není ani žádný vážný důvod. Jejich vztah se prostě vyčerpal, a tak se rozhodli to dál neprodlužovat.

Podezření, že se něco děje, ale doutnalo už několik týdnů, protože Joe se neobjevil na žádném z jejích koncertů turné Eras. Ve skutečnosti se spolu ve společnosti neobjevili už dlouhých pět měsíců, naposledy tedy v říjnu minulého roku. A stejně dlouhou dobu je společně nevyfotili ani paparazzi. Takže zkrátka něco bylo špatně už několik měsíců, a protože žádná ze stran rozchod nijak blíže nekomentovala, lze odvodit pouze to, že k němu muselo dojít minimálně někdy v první polovině března.

Kolem Taylor Swift a Joe Alwyna byla vždy řada spekulací, naposledy v roce 2020, kdy se mluvilo o tom, že se pár zasnoubil. Taylor tehdy nosila prsten, který silně připomínal zásnubní šperk, ale zda skutečně na zásnuby došlo, nebo ne, se nikdy nepodařilo potvrdit. Tak moc si nejslavnější zpěvačka současnosti svoje soukromí hlídala. A to po celou dobu vztahu, který začal v roce 2016. Tehdy se zpěvačka a herec potkali na Met Gala a o několik týdnů později spolu začali chodit. Veřejnosti ale svůj vztah přiznali až v roce 2017.

Taylor měla k tomu, aby vztah s Joe Alwynem držela pod pokličkou, mnoho důvodů. Zejména pak ten, že před ním střídala slavné muže doslova jako svoje outfity a mnohdy své milostné avantýry sdílela s médii dřív, než se vztah vůbec stal vážným. Jejím prvním známým milencem byl po čtyři měsíce roku 2008 hudebník Joe Jonas, od kterého dostala Taylor kopačky během telefonního hovoru, který trval 27 vteřin. O rok později si Taylor narazila jistého Lucase Hilla, který spolupracoval na jejím videoklipu. Randili spolu chvilku a Lucas později řekl, že jim to šlo lépe jako přátelům.

V roce 2009 toho vůbec Taylor stihla hodně. Po Lucasovi padla do náruče herci Tayloru Lautnerovi, kterému po chvíli sama dala kopačky, aby mohla randit s notorickým sukničkářem, rockerem Johnem Mayerem. Z rozchodu se rychle oklepala a v roce 2010 začala románek s hercem Corym Monteithem, který nakonec v roce 2013 zemřel, ale to už s ním samozřejmě Taylor dávno nechodila, protože ještě tentýž rok začala svůj vztah se slavným hercem Jakem Gyllenhaalem. Vztah trval asi rok, ale nakonec se projevil desetiletý věkový rozdíl a Jake to s mladou zpěvačkou vzdal.

Po Gyllenhaalovi prožila Taylor hned několik románků. To se psal rok 2011 a ona to zkusila postupně s Adamem Youngem, Chordem Ovestreetem a nakonec i Eddiem Redmaynem. A podobně to šlo rychle i v roce 2012, kdy nejprve chodila se Zacem Efronem a Conorem Kennedym, ano, s klukem z té vlivné rodiny, kterému v té době bylo jen 18 let a Taylor dvaadvacet. A pak přišel Harry Styles, se kterým to Taylor Swift táhla až do roku 2013, ale nakonec mu dala kopačky a sobě malou pauzu. V letech 2015-2016 chodila s hudebníkem Calvinem Harrisem a dodnes se šeptá o tom, že jí nakonec dal Harris kopačky. A než potkala svého čerstvého ex Joe Alwyna, stihla mezi ním a Harrisem v roce 2016 ještě randit s britským hercem Tomem Hiddlestonem. Takže šestiletý vztah s Alwynem byl rozhodně ten nejdelší, jaký kdy Taylor Swift zažila.

Autorský článek, další zdroj: Page Six

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod