EXKLUZIVNĚ: Našli jsme pravnučku herečky Heleny Růžičkové! Takhle dnes vypadá!

 Celebrity 
16. března 2017 04:51 / Marek Pokorný
  0
📷
3 fotografie v galerii
Kamila Růžičková s partnerem a jejich dcerkou, pravnučkou herečky Heleny Růžičkové! Facebook, Archiv
Za čtvrtinu svého života se s nimi nestýkala, dokonce jeden čas prohlašovala, že vnoučata nemá. Přitom, kdyby dnes herečka Helena Růžičková žila, měla by už pravnouče. VIPstory.cz odhalilo dceru její vnučky Kamily.

Helena Růžičková se nikdy moc nemusela se svou bývalou snachou, Helenou Růžičkovou mladší. Druhou ženou syna Jiřího, který zemřel v roce 1999. Důvodem byly dlouhodobé spory, hádky a nenávist. Přesto ale slavná herečka před smrtí nezanechala závěť, a tak právě její vnučky Lucie a Kamila vše zdědily.

Chalupu ve Slatině u Horažďovic, ojetou škodovku, pár desítek tisíc a hlavně tantiémy za filmy i knížky. Dodnes je chalupa psaná polovinou na každou z vnuček a stále tam jezdí Občas i se svou matkou, hereččinou snachou Helenou, která dala po smrti tchýně dům dopořádku. Jak jsme ale zjistili, kdyby dnes Růžičková starší žila, měla by už pravnouče.

Vnučka Kamila, kterou snad viděla herečka, když se narodila, předloni porodila krásnou holčičku. Se svým partnerem má na sociální síti jen pár fotek. Z těch vyplívá, že pokud něco vnučka herečky zdědila, je to tendence k přibírání váhy. To nic nemění na faktu, že je spokojená se svým dnes asi už manželem a malou holčičkou které letos budou dva roky.

„Kdyby Helena žila a viděla to, určitě by se rozbrečela. A určitě by byla ráda, že má pokračovatelku, i když ne přímou. Je to taky vnučka jejího syna Jirky Růžičky mladšího. I on by byl dneska ve svých 61 letech rád. Bohužel ta rodina nefungovala takhle, což Helenu hodně trápilo, dost tím trpěla, aniž to dávala nějak znát,” dodal jeden z blízkých přátel herečky Heleny Růžičkové.

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47