Daniela Peštová, která si své soukromí velice pečlivě hlídá, ukázala bratra. Podobu mezi nimi ale nehledejte

 Celebrity 
24. dubna 2023 14:15 / Mirka Malá
  0
📷
2 fotografie v galerii
Daniela Peštová ukázala bratra Nextfoto
Topmodelka Daniela Peštová si svoje soukromí velmi hlídá a také je o ní známo, že si potrpí na pevné rodinné vztahy. O to překvapivější bylo, když před několika dny zveřejnila fotku, na které je se svým bratrem Pavlem. Ovšem podobní si rozhodně nejsou.

I když možná by se mezi Danielou a Pavlem nějaké společné rysy v obličeji našly, na první pohled by ale rozhodně nikdo neřekl, že jsou sourozenci. „Za každým skvělým bratrem je...poněkud otravná starší sestra,“ napsala ke společné fotografii v angličtině Peštová, když s bratrem slavila jeho narozeniny.

 A nedávno také slavila narozeniny svého manžela Pavola Habery, který oslavil jednašedesáté narozeniny v polovině dubna. Peštová a Habera jsou spolu už dlouhých dvaadvacet let a patří k nejstabilnějším párům česko-slovenského showbyznysu. Mají spolu dvě děti, dceru Ellu a syna Paula Henryho.

Než se ale tihle dva našli, musel si každý projít poměrně složitým obdobím a neúspěšnými vztahy. Haberovou první manželkou byla Naděžda, se kterou má dceru Zuzanu a s níž strávil patnáct let života. Sám Habera před časem přiznal, že rozvod s jeho první ženou ho dostal na kolena. I kvůli tomu, že spolu měli dceru. Rozvod proběhl v roce 2000 a ještě v témže roce potkal světoznámou modelku Danielu Peštovou.

A byla to láska na první pohled. Habera byl už rozvedený a Daniela také. Ta svoje první manželství ukončila v roce 1998. Jejím prvním manželem byl bývalý ředitel módního řetězce Fashion Café Tommas Buti a povídalo se, že krásnou modelku rád podváděl. Peštová s ním má syna Yannicka. I Peštová kdysi o svém prvním nepodařeném manželství mluvila a přiznala, že Tommas absolutně zradil její důvěru a konec vztahu ji bolel psychicky, a dokonce i fyzicky. Novou naději jí dalo až setkání s Haberou, náhodné, jak už to tak bývá.

Daniela Peštová a Habera se totiž potkali v Praze při moderování jedné prestižní modelingové soutěže a její zlomené srdce bylo rázem vyléčené. Tajemství jejich dlouhodobého vztahu si samozřejmě Habera a Peštová nechávají pro sebe, ale soudě podle jejich různých vyjádření, jde zřejmě především o to, že oba chápou kvalitní fungování vztahu stejně.

Peštová a Habera se nicméně ani po dvaadvaceti letech nevzali. A teprve letos slavná modelka vysvětlila, proč se do vdávání vůbec nehrne. Prozradila, že díky svému nepodařenému prvnímu manželství zjistila, že jí vlastně tento institut zas až tolik nevyhovuje. Habera měl sice kdysi období, kdy Danielu o ruku požádat chtěl, nakonec se ale oba shodli na tom, že ke kvalitnímu vztahu papír nepotřebují.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Daniela Pestova (@daniela_pestova)

 

Autorský článek, další zdroj: Instagram

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008