Žvýkačka Roberta Downey Jr., kterou herec nalepil na hollywoodský chodník slávy, se prodala za neuvěřitelných 1,2 milionu korun

 Celebrity 
16. dubna 2023 15:50 / Mirka Malá
  0
📷
2 fotografie v galerii
Roberta Downeyho cena jeho žvýkačky pobavila Depositphotos
Robert Downey Jr. je bezesporu jedním z nejslavnějších herců, a to i díky tomu, že hraje, nebo spíš hrál Iron Mana. Je ale skoro až neuvěřitelné, že si někdo mohl myslet, že by jeho použitá žvýkačka mohla mít hodnotu 1,2 milionu korun.

Přesto se ale Downeyho žvejka za takovou cenu prodávala na eBay. Rýpalové by ještě mohli namítat, že neexistuje žádný důkaz, že nabízená použitá žvýkačka skutečně patřila Robertu Downeymu Jr. Ale fanoušci jsou různí a všechno má svého kupce. Takže nakonec i použitá žvýkačka slavného herce, pokud je to tedy skutečně ona.

Robert Downey Jr. ji skutečně nalepil na hvězdu slavného herce a producenta Jona Favreaua, když se odhalovala jeho hvězda na slavném hollywoodském chodníku slávy. Downey a Favreau jsou kamarádi, a tak se Downey slavnostního odhalení hvězdy účastnil. A jako malý vtípek vyndal z pusy svoji žvýkačku a nalepil ji na Favreauovu hvězdu. Někdo si toho ale všiml a když bylo po všem, žvýkačku odlepil a nyní se jí snaží prodat za neuvěřitelné peníze.

Prodávající ke své nabídce napsal: „Prodávám to ve stejném stavu, v jakém jsem to sebral, a může být testováno na jeho DNA.“ Ovšem jak by potenciální kupec přišel k DNA Roberta Downeyho Jr. je samozřejmě velkou otázkou. Není se co divit, že o žvýkačku nebyl v aukci nijak velký zájem.

A ještě jedno srovnání. Helma Iron Mana, navíc podepsaná samotným Robertem Downeym Jr. a také zesnulým tvůrcem Iron Mana Stanem Leem, byla nabízena na eBay za necelých 200 tisíc korun. Takže s prodejem opotřebované žvýkačky nezjistitelného původu to na první pohled nevypadalo dobře, ale nakonec našla svého kupce.

Robert Downey Jr. se tak alespoň má čemu zasmát a kauzu se svojí žvýkačkou skutečně vzal s humorem. Navíc se teď soustředí na nové natáčení. Od herectví si dal zejména v období covidu pauzu, ale teď je zase v plném zápřahu. Už dokončil natáčení filmu Oppenheimer, snímku o vědci, který stál v čele stvoření první atomové bomby. Film má mít světovou premiéru v červenci. A to není zdaleka všechno.

S Geraldem Butlerem natočil také baseballovou komedii All-Star Weekend, kterou režíruje Jamie Foxx. A chystá se na něco mnohem důležitějšího, totiž na třetího Sherlocka Holmese. Bude v něm znovu hrát s Judem Lawem, jen režisérem už nebude Guy Ritchie.  A podle nejnovějších informací chce Downey Jr. hrát v remaku kultovního thrilleru Vertigo režiséra Alfreda Hitchcocka, který měl premiéru v roce 1958. Downey a jeho manželka Susan Downey údajně v projektu figurují také jako producenti. Po letech hraní v Iron Manech a  Avengers se tak herec chce posunout zase k jiným typům filmů a remake Vertiga je jedním z nich. Pokud tedy vše půjde podle plánu, Downey bude hrát bývalého policejního detektiva, který byl nucen odejít do důchodu po traumatickém incidentu při výkonu služby, který mu způsobil závratě a ochromující strach z výšek, kterého v Hitchcockově originále ztvárnil James Stewart.

Autorský článek, další zdroj: Daily Mail

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod