Bohdalka dnes slaví 85! Dostala hodně netradiční dárek a má z něj velkou radost!

 Celebrity 
03. května 2016 11:55 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jiřina Bohdalová dostala od starosty pražské patnácté městské části symbolický klíč! Udělal jí velkou radost archiv MČ Praha 15
Jak málo stačí ke štěstí Jiřiny Bohdalové, která dnes slaví 85. narozeniny! Včera se zúčastnila na radnici patnácté pražské městské části slavnostního přijetí u starosty. Právě v této části desítky let žije. Od vedení radnice dostala zajímavý dárek, který ji udělal velkou radost.

"Dostala jsem od pana starosty Milana Wenzla krásný symbolický klíč k patnácté městské části, která je mým domovem. Mám z něj radost, je krásný. Klíče sbírám," prozradila Jiřina Bohdalová, které dnes večer přátelé a kolegové uspořádali v centru Prahy velkou oslavu.

Kromě klíče dostala Bohdalka, jak ji kamarádi i diváci oslovují a ona je za to ráda, prý proto, že je to znak oblíbenosti, dvě kytice. Jednu řezanou a druhou v květináči. "Ty mám radši. Déle vydrží, a když mám pak doma hodně řezaných kytek, tak to vypadá jak na pohřbu," smála se herečka, jenž neustále srší neskutečnou energií a vitalitou.

K narozeninám si přeje hlavně zdraví, stejně tak jako pro svou rodinu a blízké, protože sama dobře ví, že je to to nejdůležitější.

V neděli Česká televize vysílala nový film Každý milion dobrý, který jí věnovala právě k jubileu, a který režíroval její dvorní režisér Zdeněk Zelenka. Nešlo ale paradoxně o komedii, ale o drama. Jiřina Bohdalová tak znovu dokázala, že není jen skvělá komediální, ale i výborná představitelka charakterních a dramatických rolí. Podobně, jako třeba v legendárním snímku Fany, kde hrála s Jiřinou Jiráskovou.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod