Nela Boudová a Jan Tuna utnuli spekulace o rozchodu. Společně si vyrazili do společnosti

 Celebrity 
27. dubna 2023 14:04 / Mirka Malá
  0
📷
1 fotografie v galerii
Nela Boudová a Jan Tuna stále tvoří pár Nextfoto
Spekulace o rozchodu herečky Nely Boudové a moderátora Jana Tuny se šíří už od prosince loňského roku. Od té doby se dokonce oba vypravili do společnosti každý zvlášť a stav svého vztahu odmítali komentovat. Až teď je jasné, že žádný rozchod se nakonec nekonal.

Boudová a Tuna spolu začali chodit v roce 2021, když se známý moderátor rozváděl se svou druhou ženou Ladou. Manželství už nefungovalo delší dobu, ale zda vše vztah s Nelou Boudovou uspíšil, není jasné. „Náš vztah vznikl z kamarádství, nebyla to láska na první pohled. Dlouho jsme jezdili na výlety s partou přátel, nechodili jsme spolu,“ řekla tehdy pro časopis Blesk pro ženy Tunova exmanželka.

S Nelou Boudovou to pro Jana Tunu bylo ale úplně něco jiného. Na začátku jejich vztahu nešetřil superlativy a Nela Boudová se netajila tím, že něco tak silného ještě nikdy nezažila, přestože má pětapadesátiletá herečka z dlouhého vztahu se scénáristou Janem Lekešem dva syny, Andreje a Dalibora.

Loni v prosinci se ale poprvé začaly šířit informace o tom, že Boudová a Tuna se rozešli. Začátkem tohoto roku dokonce zdroj z jejich okolí dokonce potvrdil médiím, že jejich rozchod je definitivní. O pár týdnů později se navíc objevil každý sám na stejné společenské akci, respektive každý měl svůj vlastní doprovod. Boudová dlouholetou kamarádku, Tuna zase svoji sestřenici. Během večera se spolu vůbec nebavili a nakonec také z akce odešel každý sám.

Během pokračující zimy si ale Jan Tuna a Nela Boudová vyrazili na hory a všichni se snažili zjistit, jak to s jejich vztahem tedy doopravdy je. Nakonec definitivní tečku za všemi spekulacemi udělali před několika dny, když si společně vyrazili do společnosti a ochotně se spolu nechali fotografovat. Navíc díky sociálním sítím je jasné, že Boudová a Tuna si společně užívají volný čas. Nedávno sám Tuna publikoval na Instagramu fotku, ve které se koupe jen v čepičce na hlavě v ledové vodě, zatímco nabalená Nela Boudová pořizuje selfíčko.

Právě stejný smysl pro humor a záliby vždy oba vyzdvihovali jako element, který je pro jejich vztah velmi důležitý. Stejně jako Tuna je i Nela Boudová fanynkou zdravého životního stylu a dokonce se také ráda otužuje. „Honza viděl na sociálních sítích, že se otužuju, a pak jsme se začali otužovat jako kamarádi. Otužovali jsme se takhle poměrně dost dlouho, než jsem pochopila, že mě tak trochu balí. Trvalo to skoro půl roku,“ svěřila se Nela na začátku jejich vztahu. Rozchod se tedy nekoná a Nela Boudová a Jan Tuna si kromě občasné zábavy ve společnosti užívají společně především spoustu zážitků v přírodě.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Jan Tuna (@tuna.honza)

Autorský článek, další zdroj: Instagram

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod