Saskia Burešová s manželem žije více než půl století: Důležitá je tolerance, jiného muže bych nechtěla

 Celebrity 
14. dubna 2023 09:48 / Pavla Krejčí
  0
📷
1 fotografie v galerii
Saskia Burešová NextFoto
Jedna z nejznámějších českých hlasatelek Saskia Burešová oplývá něčím, co se někomu jen tak nedaří. Se svým manželem strávila již neuvěřitelných 51 let a nikdy by prý neměnila. Co spočívá v úspěchu spokojeného manželství?

Ve své době patřila Saskia Burešová hned vedle herců mezi nejznámější tváře televizních obrazovek. Působila jako jedna z hlasatelek, které se svou krásou i vystupováním dostaly do širokého povědomí a byly všemi obdivované. A přestože si na nedostatek zájmů můžu rozhodně nemohla stěžovat, její srdce hořelo pouze pro jediného. S ním nakonec také strávila většinu života.

Saskia si své soukromí střeží, málokdo tak ví, že s manželem Petrem Obdržálkem žije již 51 let a rozhodně by společně strávená léta neměnila. Nepojí je však pouze soukromý život, ale i ten pracovní. Obdržálek působí jako režisér a stojí za legendárním pořadem Kalendárium.

Na obou stranách jim to však skvěle klape, za úspěchem totiž podle ní stojí diplomacie a tolerance. „Na pracovišti ho absolutně respektuji, tam jsem takhle malinká. Doma si to mohu trochu vynahradit,“ svěřila se Saskia Expresu. „My si rozumíme. To, že jsme spolu 51 let, o něčem svědčí. Musí tam být souzvuk duší.“ 

Při pohledu na dvojice je znát, že slova Burešové opravdu vypovídají o pravdě. Člověk by mohl jejich harmonickému vztahu jen závidět. Byť se samozřejmě jako každý jiný pár neobejdou bez občasných rozepří, manželství si nadevše pochvalují.

"My s Petrem jsme spolu opravdu celý život! Máme podobnou profesi, jsme spolu v práci, doma, pracujeme spolu na zahradě, jezdíme na chatu, máme stejné přátele, stejné zájmy, stejný vkus. Stejně uvažujeme, dokonce i ve stejných chvílích, až nám to někdy přijde nenormální," smála se v rozhovoru s iDnes.cz. "Možná to někomu bude připadat zvláštní, ale ze všech lidí si stále nejlépe popovídám s vlastním manželem. Nám opravdu nikdy nevadilo být spolu. Pro nás je hrozné, když spolu být nemůžeme!"

Přestože se její kariéra slibně rozjížděla, dala přednost rodině. Když se jí narodil syn Petr, neváhala zrušit veškerou účast v televizních pořadech a naplno se mu věnovala. Nakonec se stejně stala televizní legendou. "Měla jsem tu výhodu, že jsem byla v televizi zaměstnaná, takže oni čekali, než se z mateřské vrátím, a drželi mi místo. Samozřejmě jsem ale musela zrušit účast v mnoha televizních a mimotelevizních pořadech. Když se Petr narodil, byla jsem s ním celý první rok na mateřské," svěřila se dále.

Saskia Burešová je příkladem ženy, která už ve své době tíhla k modernějšímu smýšlení jako tomu je dnes. Rozhodně se nedá upřít fakt, že je její stopa ve světě televize opravdu výrazná.

Autorský článek, další zdroje: Expres, iDnes.cz

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve