Zpěvačka Shakira přišla manželovi na nevěru kuriózním způsobem. A to díky snědené marmeládě

 Celebrity 
22. ledna 2023 17:36 / Mirka Malá
  1
📷
2 fotografie v galerii
Shakira v posledních letech musí řešit jeden problém za druhým Depositphotos
Manželství zpěvačky Shakiry skončilo po 11 letech hořce a její nenávist k exmanželovi, fotbalistovi Gerardu Piquému je stále velká. Shakira na jeho nevěru přišla navíc docela kuriózním způsobem a její nápovědou, že něco není v pořádku, byla obyčejná marmeláda v lednici.

Shakira totiž přišla na milostný poměr svého bývalého manžela Gerarda Piquého tím, že našla „horkou stopu“, která se ukrývala v jejich lednici. Pětačtyřicetiletá zpěvačka, která se s fotbalistou rozešla v červnu po 11 společných letech, si uvědomila, že její bývalý má s největší pravděpodobností poměr, když zjistila, že někdo snědl její sklenici jahodového džemu.

Shakira totiž dobře věděla, že Gerard ani jejich děti nemají rádi jahodový džem, a tak jí bylo okamžitě jasné, že Gerard měl někoho v jejich domě, když zpěvačka byla pracovně pryč. Bývalého slavného fotbalistu, respektive jeho nemanželský poměr, tak odhalila docela obyčejná banalita.

Následoval rozchod, rozvod, bitva o majetek a také o děti. A Shakira dodnes není s tím, že ji Pique podváděl s jistou mladičkou kráskou Clarou Chiou Marti, úplně v pohodě a svoje frustrace dává do svých nových písní.

Shakira a Piqué se potkali před dvanácti lety při práci na videoklipu k jejímu fotbalovému hitu Waka Waka, který Shakira nazpívala pro fotbalový šampionát. V manželství se jim narodili dva synové, Sasha a Milan. Shakira se kvůli manželovi natrvalo usadila v Barceloně, kde Piqué hrál, a svoji veleúspěšnou kariéru dočasně pověsila na hřebík, aby se mohla soustředit na svoji úžasnou rodinu. Ale nic z toho nestačilo a slavný fotbalista potřeboval k životu ještě milenku.

Teď se povídá, že Shakira se po rozvodu stěhuje i s dětmi do Miami a také znovu rozjíždí svoji kariéru. Kromě toho, že musela spolknout hořkou manželskou pilulku, musí ale zpěvačka řešit i nepěkné finanční záležitosti. Španělsko ji totiž obvinilo z krácení daní v neuvěřitelné výši 14 milionů dolarů, což zpěvačka vehementně popírá. Původem kolumbijská zpěvačka totiž odmítá daně zaplatit s tím, že v předmětných letech 2012 až 2014 neměla trvalé bydliště ve Španělsku, a proto není povinna daně ve Španělsku platit.

Jenomže španělské úřady jsou zcela opačného názoru a tvrdí, že podle tamních zákonů je nezbytné, aby daně platil každý, kdo ve Španělsku stráví alespoň 183 dní v jediném roce nebo pokud je země středem jeho ekonomických zájmů. Shakira ale popírá, že by ve Španělsku pobývala 183 dní v roce, což je samo o sobě podivné, když tam žila s Piquém a jejich dětmi.

Zpěvačka se brání tím, že daně platila v Americe, kde tou dobou porotcovala v televizní show The Voice. A taky tvrdí, že nakonec španělským úřadům zaplatila, co dlužila, takže její vyjádření jsou ve zjevném rozporu.

A to jsou všechno důvody, proč španělská prokuratura požaduje pro Shakiru trest ve výši osmi let odnětí svobody a pokutu ve výši 24 milionů dolarů. Stále trvají na tom, že v předmětných letech Shakira ve Španělsku žila a navíc je tu i veřejně dostupná informace, že zpěvačka se v roce 2015 přihlásila k daňové rezidenci právě ve Španělsku. Všechno je to ale velmi složité a Shakira údajně sama i pro své děti nahlásila trvalé bydliště na Bahamách.

Španělsko ale hodlá spor dotáhnout až k soudu, takže jak to nakonec dopadne, se veřejnost dozví až za dlouho. Každopádně je jasné, že Shakiře se do placení daní moc nechce.

Autorský článek, další zdroj: Show News

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47