Harry a Meghan nedostali pozvání na večírek filmových cen BAFTA. Kvůli princi Williamovi

 Celebrity 
17. ledna 2023 11:23 / Mirka Malá
  11
📷
2 fotografie v galerii
Harry a Meghan si zavřeli cestu na prestižní večírky Depositphotos
V Los Angeles se konala tradiční Tea Party před udílením britských filmových cen BAFTA. A Harry s Meghan nedostali ani pozvánku. A to kvůli princi Williamovi. Harryho bratr a následník britského trůnu je totiž prezidentem BAFTA.

Filmové ceny BAFTA jsou po Oscarech druhé nejprestižnější a předchází jim tradiční večírek Tea Party, který se konal o víkendu v Los Angeles. A organizátoři večírku se rozhodli neposlat pozvánku Harrymu a Meghan, protože se domnívali, že by šlo doslova o pohromu.

Nejmenovaný zdroj z okolí organizátorů prestižního večírku uvedl, že princ William je prezidentem BAFTA, takže se domnívali, že pozvání vévody a vévodkyně ze Sussexu na tuto každoroční akci by byla chyba. "Roztáhnout červený koberec pro Harryho a jeho ženu by bylo jako odpálit jadernou bombu. Bylo to zakázáno,“ řekl tento zdroj médiím a dodal, že Harry ostře zaútočil na svou rodinu, a to jak ve svém dokumentu na Netflixu, tak ve své knize s názvem Náhradník.

Organizátoři se asi celkem správně domnívali, že by Harry a Meghan mohli v rozhovorech, které se odehrávají na červeném koberci, dál komentovat jak královskou rodinu, tak samotného prince Williama. A to jsou rozhovory, které pak doslova obletí celý svět. A v neposlední řadě by přítomnost Harryho a Meghan dozajista zastínila význam samotného večírku a filmové tvůrce, kteří se ho účastnili.

Tea Party, nebo-li Čajový dýchánek, je už dlouhé roky základní součástí kalendáře sezóny udílení cen v Los Angeles a každoročně se ho účastní všichni nominovaní filmaři a herci. Tentokrát se večírku mimo jiné účastnily hvězdy včetně Angely Bassett, Brendana Frasera, Michelle Williams nebo Cate Blanchett. Večírek se konal v hotelu Four Seasons v Los Angeles.

Harry a Meghan by to na večírek tedy měli doslova kousek, protože se do Kalifornie přestěhovali poté, co se v lednu 2020 odloučili od britské královské rodiny. Tím ale také ztratili přístup k financím a tak se prakticky obratem pustili do uzavírání smluv s různými médii a vydavatelstvími, kterým prodávají svůj příběh. A aby se takový příběh opravdu dobře prodával, musí být také náležitě kontroverzní. A tak se Harry ve své knize pořádně opřel i do svého bratra Williama.

William je prezidentem BAFTA už od roku 2010 a často se také ceremoniálů účastní i se svou manželkou Kate Middleton. Harry mimo jiné o svém bratrovi v knize napsal, že ho fyzicky napadl, když se hádali kvůli Meghan. Harry také obvinil Williama a Kate, že ho přesvědčili, aby si oblékl nacistickou uniformu na kostýmní party v roce 2005, a potvrdil předchozí tvrzení, že princezna z Walesu rozplakala Meghan těsně před její svatbou s Harrym v roce 2018.

Haryyho kniha toho obsahuje samozřejmě mnohem víc a většinu jejího obsahu už dávno publikovala média po celém světě. A mnozí už mají Harryho a Meghan doslova plné zuby, protože jsou zkrátka  všude a je toho moc. A to je o důvod víc, proč Harry a Meghan nedostali pozvánku na filmový večírek, i když Meghan by se ho určitě ráda zúčastnila. Koneckonců je původním povoláním herečka, i když žádných velkých úspěchů v této profesi nedosáhla a s většinou nominovaných hereček by se vůbec nemohla srovnávat. Samotné udílení prestižních filmových cen BAFTA si tak může pustit v televizi. Ceremoniál se uskuteční v Londýně 19. února.

Autorský článek, další zdroj: Express

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve