Vánoční Kameňák 5 startuje, kdo na něm vydělá?

 Celebrity 
12. února 2015 02:35 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Kameňák 5 by měl navázat na předchozí díl, ale bude vánočně laděný archiv filmu
Pěkný balík mají šanci vydělat si někteří herci, kteří podepsali smlouvu na film Kameńák 5, jehož natáčení dnes ve středočeském Mělníku startuje. Režie se ujal F. A. Brabec, producentem je Pavel Pásek.

Bláznivá komedie přinese i bláznivé chvíle, protože na náměstí bude vánoční strom a to dva měsíce po Vánocích. Budou svítit svíčky, prodávat se bude punč. Kameňák 5, který by mohl producentovi Pavlu Páskovi vydělat desítky milionů korun, bude totiž vánoční.

„Vrátí se staří dobří známí, tedy Vašek Vydra, Jan Antonín Duchoslav, Josef Laufer, Václav Upír Krejčí, Hanka Čížková nebo Dana Morávková,“ prozradil Pásek s tím, že šanci objevit se ve filmu mají i někteří místní.

Mělničtí mají šanci zahrát si v komparzu. Během víkendu a některých dní příštího týdne se budou točit davové i noční scény, právě tam se může mihnout téměř kdokoli, kdo má zájem.

Změny oproti předchozímu čtvrtému dílu budou. Jak v režisérovi, kdy Jána Nováka nahradil legendární F. A. Brabec, tak třeba i v tom, že v pětce už nechtěl hrát Bob Klepl. Neobjeví se ale ani Jana Paulová, která odmítla znovu. Hrála jen v původní trilogii, kterou před dvanácti lety začal v jižních Čechách točit Zdeněk Troška.

Film s rozpočtem okolo pětadvaceti milionů korun bude mít premiéru letos na podzim.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47