Byla zveřejněna závěť Ivany Trump. Bývalé chůvě odkázala luxusní byt na Miami Beach

 Celebrity 
22. ledna 2023 10:22 / Mirka Malá
  0
📷
2 fotografie v galerii
Ivana v závěti nezapomněla na svoji chůvu a dobrou kamarádku Depositphotos
Před několika dny byla zveřejněna závěť Ivany Trump, která zemřela loni v červenci po tragickém pádu ze schodů ve svém luxusním bytě na Manhattanu. A závěť obsahuje hned několik překvapení.

Překvapením rozhodně není, že prakticky všechen svůj majetek v závěti Ivana rozdělila mezi svoje tři děti, tedy Erica, Ivanku a Donalda juniora. Dvě velká překvapení se ale v závěti československé rodačky najdou.

Za prvé, Ivana neodkázala nic svému exmanželovi a kontroverznímu podnikateli i prezidentovi Donaldu Trumpovi. A za druhé, místo Trumpa myslela na svoji bývalou chůvu, kterou dokonce v závěti označila za dobrou přítelkyni, které odkázala krásný být na Miami Beach v hodnotě 1 milionu dolarů.

Chůva se podle závěti Ivany Trump musí postarat o jejího pejska, ale to je jistě to nejmenší. "Dávám a odkazuji svého psa Tigera Trumpa a jakékoliv jiné domácí zvíře, které budu v době své smrti vlastnit, své přítelkyni Susanne Dorothy Curry,“ stojí v její závěti. Ivana v ní dokonce myslela i na to, že by bývalá chůva zemřela dříve, než ona. V takovém případě by se o Tigera musel postarat syn Eric.

Chůva Susanne Curry pracovala u Ivany několik desetiletí. Začínala jako chůva a když děti vyrostly, dostala od své bohaté přítelkyně post její asistentky. A za to si vysloužila skvělý byt na Miami Beach, který má kromě skvělé polohy sice jen jednu tradiční ložnici, ale je velmi velký. Zajímavé také je, že Susanne podle závěti nedostala Ivanin luxusní šatník. Ten totiž bývalá manželka Donalda Trumpa odkázala několika charitativním organizacím. Prodej Ivanina šatníku tak potřebným dětem jistě vynese hodně potřebných peněz.

Nakonec ale ani Donald Trump nepřijde zkrátka. Ivana ve své závěti uvedla, že on a všechny tři děti se mají podělit o nemovitosti, které vlastnila. Jde o domy v Česku, Francii a také zlatem dekorovaný obrovský byt na Manhattanu. Ten rodina už nabídla na podzim k prodeji za krásných 26,5 milionu dolarů. A k tomu si děti tedy stejným dílem rozdělí zbývající majetek ve výši 34 milionů dolarů.

Ivana Trump se s Donaldem rozvedla v roce 1990, ale vdaná byla celkem čtyřikrát. V roce 1971 se provdala za rakouského lyžařského instruktora Alfreda Winklmayra, se kterým se rozvedla o dva roky později. Není tajemstvím, že si ho Ivana, rozená Zelníčková vzala především proto, aby si zajistila rakouské občanství. Tím se totiž dostala oficiálně z Československa. Pak emigrovala do Kanady, kde také začala pracovat jako lyžařská instruktorka, ale nakonec se celkem prosadila jako modelka.

A jako modelka se také potkala s Donaldem Trumpem, kterého si vzala v roce 1977 a porodila mu tři děti. Rozvod nebyl jednoduchý, stejné jako soužití s Trumpem. Ivana Ale dostala celkem hodně peněz a také spoustu nemovitostí a mohla se tak pustit do vlastního podnikání. Chuti do manželství měla ale Ivana stále dost. V roce 1995 si vzala italského podnikatele a mezinárodního obchodníka Riccarda Mazzucchelliho, ale rozvod přišel hned v následujícím roce. Ivana taky podala proti Mazzucchellimu žalobu o 15 milionů dolarů za porušení klauzule o mlčenlivosti v jejich předmanželské smlouvě, zatímco Mazzucchelli žaloval Ivanu a Donalda Trumpa u britského soudu za urážku na cti. Vše se nakonec urovnalo mimosoudní dohodou.

V roce 2008 si Ivana vzala  italského herce a modela Rossana Rubicondiho, který byl o 23 let mladší. Přesto si Ivana vystrojila veselku na 3 miliony dolarů, ale ani to nepomohlo a rozvod opět přišel hned o rok později. Nakonec se scházeli a rozcházeli až do Rubicondiho smrti v roce 2021.

Autorský článek, další zdroj: Daily Mail

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47